Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dark Kingz Eastern Papatoetoe
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.2
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Boyd speelt de bal door. Willams is nu in balbezit. Willams speelt de bal door. Langley bereikt de bal nog maar net als eerste. Langley schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Barrett passt de bal zonder na te denken. Byfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Byfield met een sublieme pass. Waugh rent richting de bal. Waugh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Boyd kopt de bal weg. Cargill is nu in balbezit. Langley bereikt de bal nog maar net als eerste. Langley schiet op doel. Dean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Kingz - Eastern Papatoetoe 0:1

11e minuut.
Stephenson is nu in balbezit. Stephenson geeft een hoge lob. Busby probeert de bal aan de voet te houden. Waugh rent richting de bal. Waugh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dark Kingz - Eastern Papatoetoe 1:1

14e minuut.
Langley raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. McCallum komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Lawrence bereikt de bal nog maar net als eerste. Littlejohn bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barrett. Barrett krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Barrett rent richting de bal. Barrett speelt de bal door. Sewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Waugh onderschept slim de pass. Waugh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Sewell rent richting de bal. Moore verovert de bal door een tackle van achteren. Moore speelt de bal door. McCallum is nu in balbezit. McCallum haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Sewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd verovert de bal door een tackle van achteren. McCallum is nu in balbezit. McCallum draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Kingz - Eastern Papatoetoe 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Kingz 60%, Eastern Papatoetoe 40%.
Dark Kingz - Eastern Papatoetoe 1:2

66e minuut.
Sewell controleert de bal met de borst. Barrett speelt de bal door. Littlejohn heeft problemen om de bal te vangen. Waugh bereikt de bal nog maar net als eerste. Waugh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Stephenson rent richting de bal. Littlejohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Littlejohn passt de bal met de wreef. McCallum is nu in balbezit. McCallum schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Klungelig pakt Moore de bal. Barrett rent richting de bal. Barrett passt de bal met de wreef. Waugh is nu in balbezit. Waugh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Sinclair, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dark Kingz - Eastern Papatoetoe 2:2

90e minuut.
Simmonds geeft een hoge lob. Inworp. Simpson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boyd is nu in balbezit. Boyd geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Kingz 58%, Eastern Papatoetoe 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dark Kingz - Eastern Papatoetoe 2:2