Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Horses Magic Tigers
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17
average Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Phillips geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boyd met de inworp. Waugh bereikt de bal nog maar net als eerste. Waugh geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Phillips rent richting de bal. Gardner onderschept slim de pass. Gardner passt de bal met de wreef. Dawkins is nu in balbezit. Dawkins draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Dawkins passt de bal zonder na te denken. Gardner is nu in balbezit. Butler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Butler krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Phillips geeft een hoge lob. Gayle probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Simpson de bal. Langley bereikt de bal nog maar net als eerste. Langley draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Horses - Magic Tigers 0:1

38e minuut.
Phillips is nu in balbezit. Dawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips begaat een overtreding. Phillips krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Horses 44%, Magic Tigers 56%.
AC Horses - Magic Tigers 0:1

57e minuut.
Reid is nu in balbezit. Butler is nu in balbezit. Butler passt de bal zonder na te denken. Dawkins is nu in balbezit. Dawkins haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Beech rent richting de bal. Beech met een sublieme pass. Dawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Horses - Magic Tigers 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Horses 37%, Magic Tigers 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Horses - Magic Tigers 1:1