Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magic Tigers Papanui Boyz
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ralph speelt de bal door. Littlejohn geeft de bal voor. Moore rent richting de bal. Kelly onderschept slim de pass. Kelly schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Butler is nu in balbezit. Stewart onderschept slim de pass. Stewart speelt de bal door. Kelly rent richting de bal. Kelly schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Brown verovert de bal door een tackle van achteren. Ralph is nu in balbezit. Ralph speelt de bal door. Stewart is nu in balbezit. Stewart geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Whitmore met een sublieme pass. Gayle bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Brown krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Gayle raakt geblesseerd tijdens het duel. Ralph met een snel genomen vrije trap. Sinclair kopt de bal weg. Klungelig pakt Stewart de bal. Kelly is nu in balbezit. Kelly draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Tigers 58%, Papanui Boyz 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magic Tigers - Papanui Boyz 0:0

56e minuut.
Stewart geeft de bal voor. Sinclair kopt de bal weg. Daar is Whittaker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelly rent richting de bal. Kelly schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Butler geeft de bal voor. Langley kopt de bal weg. Littlejohn is nu in balbezit. Simpson rent richting de bal. Simpson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Butler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dean komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Dean met een sublieme pass. Phillips rent richting de bal. Kelly tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kelly krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Dean is nu in balbezit. Whitmore bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dean. Dean krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Tigers 52%, Papanui Boyz 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magic Tigers - Papanui Boyz 0:0