Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dark Kingz Great Waterside
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Klungelig pakt Stephenson de bal. Wat een zware overtreding van Williams ... Strafschop! Stephenson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barrett neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Kingz - Great Waterside 1:0

18e minuut.
Lowe onderschept slim de pass. Lowe speelt de bal door. Williams rent richting de bal. Waugh rent richting de bal. Waugh haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Langley met de inworp. Stephenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Priestley schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Priestley krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Ferguson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sewell de bal. Met opzet legt Priestley zijn tegenspeler op de grond. Priestley krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Kingz 37%, Great Waterside 63%.
Dark Kingz - Great Waterside 1:0

55e minuut.
Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Waugh verovert de bal door een tackle van achteren. Waugh passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Johnson de bal. Johnson haalt uit met een fantastische trap. Dean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Lowe met een snelle inworp. Sewell rent richting de bal. Sewell geeft een hoge lob. Waugh rent richting de bal. Waugh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Kingz - Great Waterside 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Kingz 49%, Great Waterside 51%.
Dark Kingz - Great Waterside 2:0