Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Masia-Cubana TUFAOS FC
5-3-2 Tactiek golazo
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 12
70.1 gemiddelde waardering 66.8
outstanding Schieten very good
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen incredible


17e minuut.
Dadabbo geeft een hoge lob. Bucşaru kopt de bal weg. Maghiaru is nu in balbezit. Maghiaru geeft een lange en hoge pass. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Bánföldi geeft een lange en hoge pass. Rosado kan de bal niet met de borst controleren. Rosado speelt de bal door. Dąblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąblewski haalt uit met een fantastische trap. Kaplon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Klungelig pakt Drašković de bal. Morffi rent richting de bal. Dąblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąblewski schiet op doel. Kaplon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Masia-Cubana - TUFAOS FC 1:0

36e minuut.
Gartmann is nu in balbezit. Gartmann passt de bal met de wreef. Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo schiet op doel. Ceylan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Masia-Cubana - TUFAOS FC 1:1

40e minuut.
Vukušić is nu in balbezit. Vukušić geeft een lange en hoge pass. Morffi is nu in balbezit. Morffi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Masia-Cubana - TUFAOS FC 2:1

41e minuut.
Chinês is nu in balbezit. Chinês geeft een lange en hoge pass. Morffi is nu in balbezit. Morffi schiet op doel. Kaplon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Masia-Cubana - TUFAOS FC 3:1

45e minuut.
Chvástal rent richting de bal. Chvástal geeft een lange en hoge pass. Dąblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąblewski haalt uit met een fantastische trap. Kaplon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Masia-Cubana - TUFAOS FC 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masia-Cubana 41%, TUFAOS FC 59%.
Masia-Cubana - TUFAOS FC 4:1

48e minuut.
Chinês speelt de bal door. Morffi is nu in balbezit. Dąblewski rent richting de bal. Dąblewski haalt uit met een fantastische trap. Kaplon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Morffi passt de bal in één keer door. Chvástal probeert naar een medespeler te passen. Berdejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morffi verovert de bal door een tackle van achteren. Morffi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Inworp. Chinês zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosado geeft de bal voor. Dąblewski springt en kopt de bal. Kaplon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Vukušić heeft problemen om de bal te vangen. Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo geeft de bal voor. Reyes maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Morffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdejo rent richting de bal. Morffi verovert de bal door een tackle van achteren. Morffi haalt uit met een fantastische trap. Kaplon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Masia-Cubana - TUFAOS FC 5:1

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tisserand komt het veld opgelopen. Cook komt het veld opgelopen. Rinaldo komt het veld opgelopen.

73e minuut.
González Tamargo geeft de bal voor. Dąblewski kopt de bal weg. Morffi rent richting de bal. Morffi draait met de bal, schiet en ... Kaplon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Masia-Cubana - TUFAOS FC 6:1

75e minuut.
Rinaldo speelt de bal door. Gartmann probeert de bal met de borst te controleren. Chinês probeert naar een medespeler te passen. Daar is Morffi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morffi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Morffi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Masia-Cubana - TUFAOS FC 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masia-Cubana 36%, TUFAOS FC 64%.
Masia-Cubana - TUFAOS FC 7:1