Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prime FC Germany
5-1-2-2 Mirror Tactiek 4C-MC-2I-W-2A
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 11
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
64.5 gemiddelde waardering 65.3
uitmuntend Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Vila rent richting de bal. Vila speelt de bal door. Staniak rent richting de bal. Staniak draait met de bal, schiet en ... Siebers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - FC Germany 1:0

10e minuut.
Vila rent richting de bal. Borroto rent richting de bal. Borroto probeert naar een medespeler te passen. Landaeta rent richting de bal. Landaeta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Răcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aragón. Răcaru raakt geblesseerd tijdens het duel. Koteš met een snel genomen vrije trap. Pérez Elorrieta maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Pasquina is nu in balbezit. Koteš onderschept slim de pass. Koteš passt de bal in één keer door. Pérez Elorrieta is nu in balbezit. Pérez Elorrieta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Andrzejewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Borroto neemt de hoekschop. Staniak springt en kopt de bal. Siebers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - FC Germany 2:0

27e minuut.
Slavětínský verovert de bal door een tackle van achteren. Vila onderschept slim de pass. Vila speelt de bal door. Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Andrzejewski verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Duarte met de inworp. Borroto rent richting de bal. Borroto geeft een hoge lob. Siebers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Landaeta is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - FC Germany 3:0

38e minuut.
Eslava kopt de bal weg. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger passt de bal zonder na te denken. Răcaru is nu in balbezit. Răcaru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Eslava rent richting de bal. Landaeta verovert de bal door een tackle van achteren. Staniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prime 55%, FC Germany 45%.
Prime - FC Germany 3:0

50e minuut.
Borroto speelt de bal door. Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrzejewski rent richting de bal. Landaeta onderschept slim de pass. Landaeta haalt uit met een fantastische trap. Siebers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Staniak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - FC Germany 4:0

59e minuut.
Răcaru kan de bal niet met de borst controleren. Rechot probeert naar een medespeler te passen. Aragón heeft problemen om de bal te vangen. Răcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Răcaru schiet op doel. Chwieduk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Kallonen probeert naar een medespeler te passen. Koteš rent richting de bal. Pasquina begaat een overtreding. Pasquina krijgt een gele kaart. Koteš raakt geblesseerd tijdens het duel. Koteš zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pérez Elorrieta krijgt zijn hoofd ertegen. Chwieduk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - FC Germany 4:1

61e minuut.
Pérez Elorrieta passt de bal met de wreef. Daar is Koteš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koteš geeft een hoge lob. Răcaru rent richting de bal. Răcaru haalt uit met een fantastische trap. Chwieduk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Koteš zal de hoekschop nemen. Pérez Elorrieta maakt een snoekduik en kopt de bal. Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru onderschept slim de pass. Răcaru geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Chwieduk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Belardetti kan de bal niet met de borst controleren. Chwieduk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Belardetti controleert de bal met de borst. Pérez Elorrieta rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - FC Germany 4:2

66e minuut.
Kallonen passt de bal in één keer door. Koteš is nu in balbezit. Koteš geeft een hoge lob. Pérez Elorrieta rent richting de bal. Pérez Elorrieta schiet op doel. Chwieduk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Pérez Elorrieta verovert de bal door een tackle van achteren. Kallonen geeft een hoge lob. Răcaru is nu in balbezit. Răcaru haalt uit met een fantastische trap. Chwieduk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Vila geeft een lange en hoge pass. Landaeta kopt de bal weg. Eslava heeft problemen om de bal te vangen. Staniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Staniak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prime 53%, FC Germany 47%.
Prime - FC Germany 4:2