Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cuban Soccer Academy TUFAOS FC
Tac 3.1 Tactiek golazo
46% Balbezit 54%
42% Spel op eigen helft 58%
21 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 2
70.2 gemiddelde waardering 65.8
outstanding Schieten very good
outstanding Passen formidable
outstanding Verdedigen incredible


9e minuut.
Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Pálmason rent richting de bal. Afacan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Afacan krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Pálmason is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Prieto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bánföldi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Berdejo de bal onder controle te krijgen. Pálmason bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálmason schiet op doel. Kaplon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - TUFAOS FC 1:0

13e minuut.
Bánföldi rent richting de bal. Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Drašković maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Drašković naar de kleedkamers voor een vroege douche.

27e minuut.
Berdejo verovert de bal door een tackle van achteren. Pálmason verovert de bal door een tackle van achteren. Afacan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pálmason moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pálmason kan niet meer verder spelen. Morgado komt het veld opgelopen. Prieto komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Radan rent richting de bal. Radan geeft een lange en hoge pass. Valdés rent richting de bal. Valdés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - TUFAOS FC 2:0

30e minuut.
Klungelig pakt Murillo de bal. Murillo passt de bal zonder na te denken. Daar is Berdejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdés is nu in balbezit. Valdés schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Morgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - TUFAOS FC 3:0

42e minuut.
Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Lehár speelt de bal door. Valdés rent richting de bal. Valdés schiet op doel. Kaplon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - TUFAOS FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuban Soccer Academy 44%, TUFAOS FC 56%.
Cuban Soccer Academy - TUFAOS FC 4:0

46e minuut.
Cook komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Maleńczuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prieto speelt de bal door. Maleńczuk met een sublieme pass. Prieto is nu in balbezit. Prieto schiet op doel. Kaplon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Bossaert speelt de bal door. Gartmann geeft de bal voor. Reyes rent richting de bal. Reyes schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - TUFAOS FC 4:1

62e minuut.
Gartmann rent richting de bal. Gartmann passt de bal zonder na te denken. Murillo rent richting de bal. Murillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - TUFAOS FC 4:2

66e minuut.
Cook geeft een hoge lob. Maleńczuk speelt de bal door. Valdés is nu in balbezit. Prieto rent richting de bal. Prieto schiet op doel. Kaplon bokst de bal weg.

71e minuut.
Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Berdejo de bal. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto schiet op doel. Kaplon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Prieto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Afacan. Prieto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Prieto met een snel genomen vrije trap. Morgado springt en kopt de bal. Kaplon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Valdés krijgt zijn hoofd ertegen. Kaplon bokst de bal weg.

75e minuut.
Morgado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valdés is nu in balbezit. Valdés passt de bal in één keer door. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto schiet op doel. Kaplon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Valdés rent richting de bal. Valdés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - TUFAOS FC 5:2

82e minuut.
Morgado controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Acevedo komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Berdejo is nu in balbezit. Morgado onderschept slim de pass. Morgado passt de bal in één keer door. Maleńczuk rent richting de bal. Maleńczuk geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Berdejo speelt de bal door. Klungelig pakt Bucşaru de bal. Bucşaru geeft de bal voor. Reyes rent richting de bal. Reyes haalt uit met een fantastische trap. Tamayo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Gartmann rent richting de bal. Álvarez onderschept slim de pass. Álvarez speelt de bal door. Valdés rent richting de bal. Valdés draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuban Soccer Academy 40%, TUFAOS FC 60%.
Cuban Soccer Academy - TUFAOS FC 5:2