Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 00:59
  • Competitiewedstrijd: Primera División
  • Stadion: El Palmar
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 37595
Marianao FC Masia-Cubana
Form 5-4WD-1 EO Tactiek 5-3-2FA
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
9 Buitenspel 7
70.8 gemiddelde waardering 71.1
formidabel Schieten formidabel
formidabel Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


15e minuut.
Vukušić passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Dadabbo de bal onder controle te krijgen. O`Reilly is nu in balbezit. O`Reilly haalt uit met een fantastische trap. Ceylan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marianao FC - Masia-Cubana 1:0

16e minuut.
Chvástal is nu in balbezit. Chvástal passt de bal zonder na te denken. Hristov verovert de bal door een tackle van achteren. Morffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Morffi haalt uit met een fantastische trap. Bartolomé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Brzóska is nu in balbezit. Chvástal maakt een afschuwelijke overtreding. Brzóska raakt geblesseerd tijdens het duel. Brzóska met een snel genomen vrije trap. O`Reilly springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Vukušić rent richting de bal. Vukušić geeft een hoge lob. Marjoniemi probeert de bal aan de voet te houden. Morffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Morffi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Everaerts passt de bal met de wreef. Brzóska bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukušić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vukušić is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

45e minuut.
Rosado bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuatoğlu met een sublieme pass. Brzóska rent richting de bal. Brzóska geeft de bal voor. O`Reilly maakt een snoekduik en kopt de bal. Ceylan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marianao FC 43%, Masia-Cubana 57%.
Marianao FC - Masia-Cubana 1:0

46e minuut.
Lugo komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Lemos probeert naar een medespeler te passen. Brzóska bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chvástal. Chvástal krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Rosado met de inworp. Fuatoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinês onderschept slim de pass. Chinês geeft een lange en hoge pass. Dąblewski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Lugo onderschept slim de pass. Bączyk is nu in balbezit. Lugo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lugo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marianao FC 45%, Masia-Cubana 55%.
Marianao FC - Masia-Cubana 1:0