Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Bull Magician Club
def1 Tactiek 5-2-2-1
59% Balbezit 41%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
69.5 gemiddelde waardering 65.2
excellent Schieten very good
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


4e minuut.
Rymaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Demurtas. Rymaszewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Urrutia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rymaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymaszewski draait met de bal, schiet en ... Iser bokst de bal weg.

18e minuut.
Rymaszewski is nu in balbezit. Papić onderschept slim de pass. Igelmeier is nu in balbezit. Šoštarić verovert de bal door een tackle van achteren. Šoštarić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Klungelig pakt Urrutia de bal. Balmaseda rent richting de bal. Urrutia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Urrutia krijgt een gele kaart. Balmaseda raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

29e minuut.
Solski is nu in balbezit. Deegan verovert de bal door een tackle van achteren. Deegan geeft de bal voor. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull 45%, Magician Club 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Bull - Magician Club 0:0

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balmaseda met de inworp. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez geeft een lange en hoge pass. Aguilar maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Šoštarić is nu in balbezit. Šoštarić geeft een lange en hoge pass. Rymaszewski is nu in balbezit. Rymaszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull - Magician Club 0:1

86e minuut.
Cepeda speelt de bal door. Balmaseda met een sublieme pass. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Cepeda probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull 39%, Magician Club 61%.
Red Bull - Magician Club 0:1