Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus.cu Deportivo Sta Clara
pcpal Tactiek PD-4132A
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
30 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
68.1 gemiddelde waardering 57.1
formidable Schieten adequate
outstanding Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
Monge is nu in balbezit. Villalta is nu in balbezit. Monge onderschept slim de pass. Monge geeft de bal voor. Juantorena springt en kopt de bal. Kess kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Kess probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Calzadilla de bal. Mesko met een sublieme pass. Orama is nu in balbezit. Orama geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Mesko rent richting de bal. Mesko probeert naar een medespeler te passen. Orama rent richting de bal. Orama geeft de bal voor. Conde maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Dudziński passt de bal zonder na te denken. Miñambres Pascual is nu in balbezit. Miñambres Pascual speelt de bal door. Dudziński geeft een lange en hoge pass. Juantorena krijgt zijn hoofd ertegen. Kess probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Miñambres Pascual speelt de bal door. Monge speelt de bal door. Juantorena is nu in balbezit. Juantorena draait met de bal, schiet en ... Kess probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - Deportivo Sta Clara 1:0

17e minuut.
Monge bereikt de bal nog maar net als eerste. Monge geeft een lange en hoge pass. Juantorena rent richting de bal. Juantorena draait met de bal, schiet en ... Kess maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - Deportivo Sta Clara 2:0

22e minuut.
Kézdy met een sublieme pass. Dudziński heeft problemen om de bal te vangen. Dudziński geeft de bal voor. Klungelig pakt Juantorena de bal. Juantorena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Lucchetti kopt de bal weg. Miñambres Pascual bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mesko krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Daar is Juantorena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quiñónez verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Monge geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Juantorena krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Orama is nu in balbezit. Orama passt de bal zonder na te denken. Mesko bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde rent richting de bal. Conde haalt uit met een fantastische trap. Miquel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Miñambres Pascual passt de bal in één keer door. Monge rent richting de bal. Monge passt de bal zonder na te denken. Daar is Juantorena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juantorena schiet op doel. Kess kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Miñambres Pascual bereikt de bal nog maar net als eerste. Miñambres Pascual geeft de bal voor. Klungelig pakt Quiñónez de bal. Juantorena bereikt de bal nog maar net als eerste. Juantorena haalt uit met een fantastische trap. Paal!

42e minuut.
Săndiţă geeft een hoge lob. Dudziński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Profeta. Dudziński raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

45e minuut.
Mesko speelt de bal door. Orama is nu in balbezit. Monge verovert de bal door een tackle van achteren. Monge geeft de bal voor. Juantorena maakt een snoekduik en kopt de bal. Kess kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus.cu 44%, Deportivo Sta Clara 56%.
Juventus.cu - Deportivo Sta Clara 2:0

46e minuut.
Angheliu komt het veld opgelopen. Cvetković komt het veld opgelopen. MacInally komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Dudziński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Juantorena de bal. Miñambres Pascual is nu in balbezit. Juantorena rent richting de bal. Juantorena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Dudziński met een sublieme pass. Calzadilla speelt de bal door. Monge geeft een lange en hoge pass. Juantorena is nu in balbezit. Juantorena haalt uit met een fantastische trap. Kess verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Cvetković rent richting de bal. Monge onderschept slim de pass. Monge speelt de bal door. Juantorena rent richting de bal. Juantorena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Cvetković bereikt de bal nog maar net als eerste. Miñambres Pascual onderschept slim de pass. Miñambres Pascual speelt de bal door. Juantorena is nu in balbezit. Juantorena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Miñambres Pascual passt de bal in één keer door. Monge is nu in balbezit. Quiñónez is nu in balbezit. Juantorena verovert de bal door een tackle van achteren. Juantorena schiet op doel. Kess bokst de bal weg.

58e minuut.
Ruz speelt de bal door. Conde is nu in balbezit. Calzadilla begaat een overtreding. Calzadilla krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Monge geeft een hoge lob. Ruz heeft problemen om de bal te vangen. Quiñónez is nu in balbezit. Miñambres Pascual onderschept slim de pass. Miñambres Pascual haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Monge bereikt de bal nog maar net als eerste. Monge passt de bal met de wreef. Miñambres Pascual bereikt de bal nog maar net als eerste. Miñambres Pascual haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Quiñónez de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus.cu 32%, Deportivo Sta Clara 68%.
Juventus.cu - Deportivo Sta Clara 2:0