Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prime BarcaAL
5-1-2-2 Mirror Tactiek CanBarça
54% Balbezit 46%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
65 gemiddelde waardering 66.1
formidable Schieten excellent
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


5e minuut.
Van Acker met een sublieme pass. Kindelán bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos geeft de bal voor. Cepero springt en kopt de bal. Chwieduk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Keane rent richting de bal. Staniak onderschept slim de pass. Landaeta rent richting de bal. Landaeta haalt uit met een fantastische trap. Soler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - BarcaAL 1:0

13e minuut.
Conceição onderschept slim de pass. Duarte met een sublieme pass. Landaeta is nu in balbezit. Landaeta schiet op doel. Soler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - BarcaAL 2:0

17e minuut.
Kindelán bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte onderschept slim de pass. Duarte speelt de bal door. Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta draait met de bal, schiet en ... Soler bokst de bal weg. Staniak rent richting de bal. Landaeta is nu in balbezit. Landaeta haalt uit met een fantastische trap. Soler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - BarcaAL 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prime 62%, BarcaAL 38%.
Prime - BarcaAL 3:0

82e minuut.
Duarte probeert naar een medespeler te passen. Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Saadallah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saadallah krijgt een gele kaart. Landaeta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Duarte zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Baños is nu in balbezit. Staniak verovert de bal door een tackle van achteren. Staniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prime 63%, BarcaAL 37%.
Prime - BarcaAL 3:0