Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Sta Clara Red Bull
PD-541 Tactiek 2mids
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
70.4 gemiddelde waardering 71.3
formidabel Schieten formidabel
formidabel Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen briljant


18e minuut.
Demurtas geeft een lange en hoge pass. Cvetković verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilar rent richting de bal. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. Kess werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Red Bull 0:1

30e minuut.
Aparicio speelt de bal door. Chávez rent richting de bal. Chávez speelt de bal door. Sosa geeft de bal voor. Aguilar maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Mesko rent richting de bal. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Baños verovert de bal door een tackle van achteren. Baños geeft de bal voor. Iudicello krijgt zijn hoofd ertegen. Iser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Hernandez probeert naar een medespeler te passen. Deegan speelt de bal door. Aguilar rent richting de bal. Aguilar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Red Bull 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Sta Clara 54%, Red Bull 46%.
Deportivo Sta Clara - Red Bull 0:2

49e minuut.
Angheliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angheliu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mesko de bal. Mesko geeft een hoge lob. Iudicello springt en kopt de bal. Iser bokst de bal weg.

62e minuut.
MacInally passt de bal in één keer door. Angheliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angheliu met een sublieme pass. Mesko geeft een lange en hoge pass. Iudicello krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Angheliu speelt de bal door. Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Orama geeft een lange en hoge pass. Iudicello krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Red Bull 1:2

73e minuut.
Iudicello maakt een snoekduik en kopt de bal. Iser maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Demurtas onderschept slim de pass. Mesko geeft de bal voor. Iudicello krijgt zijn hoofd ertegen. Iser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Sosa passt de bal met de wreef. Chávez probeert naar een medespeler te passen. Sosa geeft een lange en hoge pass. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Sosa rent richting de bal. Inworp. Sosa met een snelle inworp. Chávez rent richting de bal. Chávez geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aguilar is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Iudicello verovert de bal door een tackle van achteren. Deegan begaat een overtreding. Iudicello is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mesko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Orama de bal. Orama passt de bal in één keer door. MacInally geeft de bal voor. Iudicello maakt een snoekduik en kopt de bal. Iser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Sta Clara 48%, Red Bull 52%.
Deportivo Sta Clara - Red Bull 1:2