Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deutschland_FC LatinGol
XRP-FORK-DA Tactiek FTrTw-v1.0 Back
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
60.5 gemiddelde waardering 63.4
zeer goed Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Montenegro met een sublieme pass. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde passt de bal in één keer door. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Vélez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
De la Rosa passt de bal zonder na te denken. Kubiński rent richting de bal. Met opzet legt Valverde zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Valverde naar de kleedkamers voor een vroege douche.

7e minuut.
Kraś probeert de bal aan de voet te houden. Hidalgo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Angulo. Angulo krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Hidalgo raakt geblesseerd tijdens het duel. Fulton zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zincirkıran rent richting de bal. Camacho is nu in balbezit. Zincirkıran onderschept slim de pass. Zincirkıran haalt uit met een fantastische trap. Bernardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Sütöri geeft een lange en hoge pass. De la Puente kan de bal niet met de borst controleren. Camacho is nu in balbezit. De la Puente verovert de bal door een tackle van achteren. De la Puente schiet op doel. Bernardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Bin verovert de bal door een tackle van achteren. Bin met een sublieme pass. Hidalgo met een sublieme pass. Kubiński geeft de bal voor. De la Puente springt en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Sütöri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sütöri geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Key de bal onder controle te krijgen. Zincirkıran rent richting de bal. Zincirkıran draait met de bal, schiet en ... Bernardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Bin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hidalgo met een sublieme pass. Kubiński is nu in balbezit. Kubiński geeft een hoge lob. Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland_FC - LatinGol 0:1

40e minuut.
Key met een sublieme pass. Montenegro rent richting de bal. Montenegro geeft een lange en hoge pass. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Vélez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Buitenspel voor Zincirkıran. Goede buitenspelval van de verdediging. Key maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraś geeft de bal voor. Daar is Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland_FC 47%, LatinGol 53%.
Deutschland_FC - LatinGol 0:1

46e minuut.
Fulton is nu in balbezit. Fulton geeft de bal voor. De la Puente rent richting de bal. De la Puente haalt uit met een fantastische trap. Bernardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland_FC - LatinGol 0:2

47e minuut.
Angulo kopt de bal weg. Rodríguez controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Guitton maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. De la Puente rent richting de bal. De la Puente schiet op doel. Bernardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Kubiński rent richting de bal. Kubiński passt de bal in één keer door. Zincirkıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Zincirkıran haalt uit met een fantastische trap. Bernardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland_FC - LatinGol 0:3

70e minuut.
Key is nu in balbezit. Bin onderschept slim de pass. Bin met een sublieme pass. De la Puente is nu in balbezit. De la Puente schiet op doel. Bernardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Fulton passt de bal met de wreef. Kubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Di Santo. Di Santo krijgt een gele kaart.

89e minuut.
De la Rosa rent richting de bal. De la Rosa passt de bal in één keer door. Hidalgo speelt de bal door. Kubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland_FC 56%, LatinGol 44%.
Deutschland_FC - LatinGol 0:3