Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LatinGol Deutschland_FC
FTrTw-v1.0 Back Tactiek XRP-FORK-DA-2
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
62.6 gemiddelde waardering 59.8
very good Schieten good
very good Passen excellent
very good Verdedigen very good


11e minuut.
Valverde rent richting de bal. Hidalgo onderschept slim de pass. Hidalgo probeert naar een medespeler te passen. Zincirkıran rent richting de bal. Zincirkıran haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Bin passt de bal zonder na te denken. Dřímal probeert naar een medespeler te passen. Key is nu in balbezit. Zincirkıran is nu in balbezit. Zincirkıran schiet op doel. Meriño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LatinGol 47%, Deutschland_FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LatinGol - Deutschland_FC 0:0

46e minuut.
Rideout komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Dřímal de bal onder controle te krijgen. Györe is nu in balbezit. Györe passt de bal zonder na te denken. Zincirkıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Zincirkıran draait met de bal, schiet en ... Meriño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
De la Rosa probeert naar een medespeler te passen. Tompos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraś verovert de bal door een tackle van achteren. Kraś haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LatinGol 60%, Deutschland_FC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LatinGol - Deutschland_FC 0:0