Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Palma Soriano AGT FC
2da2A Tactiek YT1
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
51.3 gemiddelde waardering 57.3
zeer goed Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Ilievski verovert de bal door een tackle van achteren. Ilievski probeert naar een medespeler te passen. Leguízamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguízamo passt de bal in één keer door. Cisak geeft een hoge lob. Paal! Daar is Rahulan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cominges probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Palma Soriano - AGT FC 0:1

12e minuut.
Cisak speelt de bal door. Akimowicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Philips. Philips krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Głuszczyk met een sublieme pass. Leguízamo rent richting de bal. Leguízamo met een sublieme pass. Cisak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisak haalt uit met een fantastische trap. Cominges kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Głuszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszczyk probeert naar een medespeler te passen. Leguízamo is nu in balbezit. Leguízamo geeft een lange en hoge pass. Akimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Głuszczyk onderschept slim de pass. Głuszczyk passt de bal met de wreef. Ilievski probeert naar een medespeler te passen. Akimowicz is nu in balbezit. Akimowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Głuszczyk passt de bal zonder na te denken. Leguízamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguízamo speelt de bal door. Cisak rent richting de bal. Cisak draait met de bal, schiet en ... Cominges kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palma Soriano 69%, AGT FC 31%.
FC Palma Soriano - AGT FC 0:1

47e minuut.
Bebedelis passt de bal met de wreef. Grzywocz speelt de bal door. Clotten bereikt de bal nog maar net als eerste. Clotten schiet op doel. Bajúsz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Palma Soriano - AGT FC 1:1

58e minuut.
El-Mabrouky onderschept slim de pass. El-Mabrouky geeft een lange en hoge pass. Leguízamo is nu in balbezit. Leguízamo geeft de bal voor. Akimowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Vigne geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leguízamo met een snelle inworp. Cisak rent richting de bal. Cisak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palma Soriano 56%, AGT FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Palma Soriano - AGT FC 1:1