Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC_KnK Ceska_Republika
Primera Tactiek 433-test
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.3 gemiddelde waardering 58.7
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


13e minuut.
Conte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pule` is nu in balbezit. Pule` passt de bal zonder na te denken. Kaliński rent richting de bal. Kaliński schiet op doel. Hurduc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Vaško met een sublieme pass. Hagenauw bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tămâie. Tămâie krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Soler is nu in balbezit. Kaliński verovert de bal door een tackle van achteren. Cervantes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kaliński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pule` kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Hurduc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Uria bereikt de bal nog maar net als eerste. Uria passt de bal in één keer door. Husin is nu in balbezit. Teodorescu onderschept slim de pass. Teodorescu draait met de bal, schiet en ... Parnjareon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Tămâie passt de bal in één keer door. Cepero is nu in balbezit. Cervantes rent richting de bal. Cepero onderschept slim de pass. Cepero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Kaliński de bal onder controle te krijgen. Tămâie kopt de bal weg. Pule` bereikt de bal nog maar net als eerste. Pule` geeft een lange en hoge pass. Kaliński maakt een snoekduik en kopt de bal. Hurduc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_KnK 55%, Ceska_Republika 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC_KnK - Ceska_Republika 0:0

46e minuut.
Mateiaş komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Cepero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes verovert de bal door een tackle van achteren. Kaliński onderschept slim de pass. Kaliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_KnK - Ceska_Republika 0:1

55e minuut.
Grabkowski geeft een lange en hoge pass. Reytor bereikt de bal nog maar net als eerste. Tămâie verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorescu is nu in balbezit. Teodorescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kaliński is nu in balbezit. Soler onderschept slim de pass. Soler geeft een hoge lob. Teodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Uria bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uria raakt geblesseerd tijdens het duel. Uria zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kieliński kopt de bal weg. Teodorescu rent richting de bal. Teodorescu haalt uit met een fantastische trap. Parnjareon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kieliński neemt de hoekschop. Reytor rent richting de bal. Reytor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Uria is nu in balbezit. Pule` onderschept slim de pass. Pule` passt de bal in één keer door. Kaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Barreto onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pule` zal de hoekschop nemen. Conte springt en kopt de bal. Mateiaş probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_KnK - Ceska_Republika 0:2

82e minuut.
Teodorescu is nu in balbezit. Teodorescu passt de bal zonder na te denken. Cebula is nu in balbezit. Kieliński verovert de bal door een tackle van achteren. Kieliński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Hagenauw passt de bal met de wreef. Teodorescu is nu in balbezit. Ratibarov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Teodorescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Teodorescu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Parnjareon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_KnK 41%, Ceska_Republika 59%.
FC_KnK - Ceska_Republika 0:2