Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deutschland_FC Cubans All Star FC
XRP-FORK-DA Tactiek RafaC
44% Balbezit 56%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
50.1 gemiddelde waardering 60.5
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Montenegro verovert de bal door een tackle van achteren. Camejo rent richting de bal. Camejo geeft de bal voor. Ironside is nu in balbezit. Ironside schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Consuegra rent richting de bal. Consuegra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland_FC - Cubans All Star FC 0:1

6e minuut.
Tiến Ðức met een sublieme pass. Klungelig pakt Ironside de bal. Ironside geeft de bal voor. Salva bereikt de bal nog maar net als eerste. Salva draait met de bal, schiet en ... Bernardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Sălăgeanu probeert naar een medespeler te passen. Tiến Ðức rent richting de bal. Tiến Ðức geeft de bal voor. Salva bereikt de bal nog maar net als eerste. Salva draait met de bal, schiet en ... Bernardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Consuegra rent richting de bal. Consuegra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland_FC - Cubans All Star FC 0:2

16e minuut.
Key is nu in balbezit. Salva onderschept slim de pass. Salva speelt de bal door. Consuegra is nu in balbezit. Consuegra draait met de bal, schiet en ... Bernardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland_FC - Cubans All Star FC 0:3

20e minuut.
Dragoş rent richting de bal. Dragoş geeft de bal voor. Pique Bernabeu kopt de bal weg. Ironside bereikt de bal nog maar net als eerste. Ironside draait met de bal, schiet en ... Bernardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Daar is Tiến Ðức, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiến Ðức geeft een lange en hoge pass. Key is nu in balbezit. Consuegra onderschept slim de pass. Consuegra haalt uit met een fantastische trap. Bernardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pique Bernabeu is nu in balbezit. Pique Bernabeu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland_FC - Cubans All Star FC 0:4

26e minuut.
Paly passt de bal met de wreef. Pique Bernabeu is nu in balbezit. Pique Bernabeu geeft een lange en hoge pass. Salva bereikt de bal nog maar net als eerste. Salva haalt uit met een fantastische trap. Bernardi bokst de bal weg.

28e minuut.
Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho geeft de bal voor. Kraś rent richting de bal. Kraś geeft een hoge lob. Rodríguez springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Montes de Oca met de inworp. Mojić kan de bal niet met de borst controleren. Mojić geeft een lange en hoge pass. Rodríguez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland_FC - Cubans All Star FC 1:4

33e minuut.
Montenegro passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Montes de Oca de bal onder controle te krijgen. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Wajerczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland_FC - Cubans All Star FC 2:4

37e minuut.
Pique Bernabeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pique Bernabeu passt de bal met de wreef. Consuegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Consuegra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland_FC - Cubans All Star FC 2:5

45e minuut.
Pique Bernabeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro onderschept slim de pass. Consuegra rent richting de bal. Salva bereikt de bal nog maar net als eerste. Salva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland_FC 46%, Cubans All Star FC 54%.
Deutschland_FC - Cubans All Star FC 2:5

53e minuut.
Pique Bernabeu met een snelle inworp. Camejo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cardoso de bal. Salva rent richting de bal. Salva haalt uit met een fantastische trap. Bernardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Key onderschept slim de pass. Key geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ironside met de inworp. Camejo geeft een hoge lob. Bernardi bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Montes de Oca passt de bal met de wreef. Kraś is nu in balbezit. Kraś passt de bal in één keer door. Montenegro geeft een lange en hoge pass. Rodríguez krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Montenegro is nu in balbezit. Montenegro passt de bal in één keer door. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Wajerczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland_FC - Cubans All Star FC 3:5

70e minuut.
Klungelig pakt Paly de bal. Paly geeft de bal voor. Ironside rent richting de bal. Ironside geeft de bal voor. Consuegra krijgt zijn hoofd ertegen. Bernardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Camacho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Ironside rent richting de bal. Ironside geeft de bal voor. Klungelig pakt Camacho de bal. Consuegra is nu in balbezit. Consuegra haalt uit met een fantastische trap. Bernardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Bolognesi kopt de bal weg. Mojić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paly. Mojić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mojić kan niet meer verder spelen. Seisdedos komt het veld opgelopen. Montenegro met een snel genomen vrije trap. Kraś is nu in balbezit. Kraś geeft de bal voor. Rodríguez springt en kopt de bal. Wajerczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Cardoso onderschept slim de pass. Montenegro speelt de bal door. Kraś is nu in balbezit. Kraś geeft een lange en hoge pass. Rodríguez springt en kopt de bal. Wajerczyk bokst de bal weg.

85e minuut.
Tiến Ðức rent richting de bal. Kraś onderschept slim de pass. Kraś geeft de bal voor. Rodríguez maakt een snoekduik en kopt de bal. Wajerczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Tiến Ðức passt de bal met de wreef. Brown heeft problemen om de bal te vangen. Ironside bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo is nu in balbezit. Camejo schiet op doel. Bernardi bokst de bal weg.

90e minuut.
Consuegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Camacho ... Strafschop! Consuegra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Camacho geeft een lange en hoge pass. Consuegra zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland_FC 43%, Cubans All Star FC 57%.
Deutschland_FC - Cubans All Star FC 3:5