Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC_KnK FC Palma Soriano
Primera Tactiek 2da2A
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.7 gemiddelde waardering 53.6
excellent Schieten formidable
excellent Passen adequate
good Verdedigen formidable


8e minuut.
Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorescu begaat een overtreding. Cãrbunaru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Clotten zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Grzywocz kopt de bal weg. Cervantes heeft problemen om de bal te vangen. Tristá rent richting de bal. Paal!

19e minuut.
Philips rent richting de bal. Philips geeft een hoge lob. Tristá kopt de bal weg. Clotten rent richting de bal. Clotten schiet op doel. Hurduc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Clotten is nu in balbezit. Uria verovert de bal door een tackle van achteren. Uria geeft een lange en hoge pass. Kieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieliński haalt uit met een fantastische trap. Petzner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Vaško verovert de bal door een tackle van achteren. Rachev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vaško raakt geblesseerd tijdens het duel. Vaško zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Teodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorescu haalt uit met een fantastische trap. Vigne probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_KnK 47%, FC Palma Soriano 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC_KnK - FC Palma Soriano 0:0

51e minuut.
Barreto probeert naar een medespeler te passen. Grzywocz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywocz passt de bal zonder na te denken. Clotten rent richting de bal. Clotten draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hurduc trapt de bal weg. Kötteritzsch geeft een hoge lob. Tristá rent richting de bal. Tristá schiet op doel. Hurduc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Soler geeft de bal voor. Teodorescu rent richting de bal. Tadiotto geeft een hoge lob. Tristá is nu in balbezit. Tristá schiet op doel. Hurduc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_KnK - FC Palma Soriano 0:1

73e minuut.
Vaško is nu in balbezit. Vaško passt de bal in één keer door. Kieliński is nu in balbezit. Kieliński schiet op doel. Petzner maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kötteritzsch met een snelle inworp. Clotten geeft een lange en hoge pass. Tristá bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristá haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_KnK - FC Palma Soriano 0:2

82e minuut.
Vaško speelt de bal door. Hagenauw bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagenauw met een sublieme pass. Teodorescu rent richting de bal. Teodorescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Daar is Kötteritzsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varró rent richting de bal. Kieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieliński draait met de bal, schiet en ... Petzner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_KnK - FC Palma Soriano 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_KnK 42%, FC Palma Soriano 58%.
FC_KnK - FC Palma Soriano 1:2