Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EGS FC cracks2015
att 3 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
17% Spel op eigen helft 83%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 20.8
excellent Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


1e minuut.
Negreanu speelt de bal door. Dařílek is nu in balbezit. Dařílek schiet op doel. Fernández bokst de bal weg.

3e minuut.
Ponce geeft de bal voor. Sarasúa geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ponce de bal onder controle te krijgen. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EGS FC - cracks2015 1:0

6e minuut.
Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholson verovert de bal door een tackle van achteren. Nicholson passt de bal in één keer door. Negreanu rent richting de bal. Negreanu draait met de bal, schiet en ... Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Martí rent richting de bal. Nicholson verovert de bal door een tackle van achteren. Nicholson geeft de bal voor. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Fernández trapt de bal weg van het doel. Linares kopt de bal weg. Cools met een sublieme pass. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Cools geeft een hoge lob. Daar is Rofes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grecu probeert naar een medespeler te passen. Dařílek heeft problemen om de bal te vangen. Dařílek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Negreanu heeft problemen om de bal te vangen. Fernández bokst de bal weg. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Dařílek kopt de bal weg. Daar is Rofes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grecu is nu in balbezit. Grecu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EGS FC - cracks2015 2:0

20e minuut.
Mostowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostowiak met een sublieme pass. Cools probeert naar een medespeler te passen. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Grecu passt de bal in één keer door. Mostowiak rent richting de bal. Mostowiak passt de bal zonder na te denken. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu schiet op doel. Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
EGS FC - cracks2015 3:0

31e minuut.
Dařílek is nu in balbezit. Dařílek probeert naar een medespeler te passen. Negreanu rent richting de bal. Negreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EGS FC - cracks2015 4:0

31e minuut.
Negreanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cools is nu in balbezit. Cools passt de bal in één keer door. Grecu rent richting de bal. Grecu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Cools geeft een lange en hoge pass. Dařílek is nu in balbezit. Prado legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dařílek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Negreanu neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
EGS FC - cracks2015 5:0

39e minuut.
Nicholson bereikt de bal nog maar net als eerste. Montano begaat een overtreding. Nicholson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mostowiak met een snel genomen vrije trap. Rofes bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu rent richting de bal. Negreanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Montano is nu in balbezit. Salva onderschept slim de pass. Salva passt de bal zonder na te denken. Cools bereikt de bal nog maar net als eerste. Cools geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EGS FC 11%, cracks2015 89%.
EGS FC - cracks2015 5:0

47e minuut.
Carbonell onderschept slim de pass. Carbonell geeft een hoge lob. Klungelig pakt Srebrny de bal. Srebrny geeft de bal voor. Negreanu springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Srebrny rent richting de bal. Srebrny met een sublieme pass. Nicholson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Negreanu de bal. Negreanu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

54e minuut.
Mostowiak geeft een hoge lob. Grecu kopt de bal weg. Prado heeft problemen om de bal te vangen. Negreanu rent richting de bal. Negreanu haalt uit met een fantastische trap. Fernández bokst de bal weg. Dařílek is nu in balbezit. Dařílek haalt uit met een fantastische trap. Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Cools rent richting de bal. Grecu rent richting de bal. Grecu passt de bal in één keer door. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Linares probeert naar een medespeler te passen. Mostowiak rent richting de bal. Mostowiak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dařílek de bal. Dařílek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EGS FC - cracks2015 6:0

60e minuut.
Fernández trapt de bal weg. Cools rent richting de bal. Cools geeft de bal voor. Negreanu rent richting de bal. Negreanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat. Dařílek is nu in balbezit. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EGS FC - cracks2015 7:0

64e minuut.
Fernández trapt de bal weg. Cools is nu in balbezit. Cools geeft een lange en hoge pass. Dařílek kan de bal niet met de borst controleren. Dařílek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Prado probeert naar een medespeler te passen. Linares controleert de bal met de borst. Cools rent richting de bal. Cools geeft een lange en hoge pass. Negreanu krijgt zijn hoofd ertegen. Fernández bokst de bal weg. Grecu rent richting de bal. Grecu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EGS FC - cracks2015 8:0

67e minuut.
Rofes geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cools met de inworp. Mostowiak is nu in balbezit. Mostowiak geeft een hoge lob. Fernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EGS FC - cracks2015 9:0

69e minuut.
Mostowiak onderschept slim de pass. Mostowiak met een sublieme pass. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EGS FC - cracks2015 10:0

71e minuut.
Srebrny geeft een hoge lob. Grecu rent richting de bal. Grecu passt de bal zonder na te denken. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Grecu verovert de bal door een tackle van achteren. Grecu probeert naar een medespeler te passen. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Fernández probeert naar een medespeler te passen. Cools kopt de bal weg. Negreanu is nu in balbezit. Dařílek is nu in balbezit. Dařílek haalt uit met een fantastische trap. Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Mostowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostowiak heeft problemen om de bal te vangen. Mostowiak met een sublieme pass. Grecu rent richting de bal. Grecu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fernández met een harde bal richting middenveld. Inworp. Cools met de inworp. Mostowiak probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Martí speelt de bal door. Amador geeft de bal voor. Grecu kopt de bal weg. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EGS FC - cracks2015 11:0

87e minuut.
Amador geeft de bal voor. Cools bereikt de bal nog maar net als eerste. Cools geeft de bal voor. Dařílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dařílek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Cools kopt de bal weg. Grecu is nu in balbezit. Grecu speelt de bal door. Negreanu rent richting de bal. Negreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EGS FC - cracks2015 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EGS FC 22%, cracks2015 78%.
EGS FC - cracks2015 12:0