Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Palma Soriano Ceska_Republika
2da2A Tactiek 433-test
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
1 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 58.2
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


15e minuut.
Tadiotto kopt de bal weg. Kötteritzsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cepero krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Pule` heeft problemen om de bal te vangen. Pule` probeert naar een medespeler te passen. Conte probeert naar een medespeler te passen. Cepero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Conte bereikt de bal nog maar net als eerste. Conte speelt de bal door. Pule` is nu in balbezit. Pule` geeft een hoge lob. Kaliński krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palma Soriano 61%, Ceska_Republika 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Palma Soriano - Ceska_Republika 0:0

57e minuut.
Klungelig pakt Pule` de bal. Kötteritzsch speelt de bal door. Conte bereikt de bal nog maar net als eerste. Conte geeft de bal voor. Cepero springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Conte probeert naar een medespeler te passen. Poleno bereikt de bal nog maar net als eerste. Poleno passt de bal zonder na te denken. Kaliński rent richting de bal. Kaliński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cepero springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Tadiotto geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bebedelis de bal. Obrębalski probeert naar een medespeler te passen. Bebedelis rent richting de bal. Bebedelis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Palma Soriano 54%, Ceska_Republika 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Palma Soriano - Ceska_Republika 0:0