Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cracks2015 Cienfuegos FC
Normal Tactiek 433-ATR
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 40.9
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen good


3e minuut.
Rojas met een sublieme pass. Klungelig pakt Cooper de bal. Cooper passt de bal in één keer door. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro draait met de bal, schiet en ... Fernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Prado de bal. Castro rent richting de bal. Castro haalt uit met een fantastische trap. Fernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Prado probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

6e minuut.
Cooper rent richting de bal. Cooper speelt de bal door. Castro heeft problemen om de bal te vangen. Castro schiet op doel. Fernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Carbonell rent richting de bal. Garrido onderschept slim de pass. Garrido speelt de bal door. Castro is nu in balbezit. Castro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Maqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maqueira is nu in balbezit. Maqueira draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

9e minuut.
Paneque kan de bal niet met de borst controleren. Garrido verovert de bal door een tackle van achteren. Garrido speelt de bal door. Maqueira is nu in balbezit. Maqueira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Maqueira verovert de bal door een tackle van achteren. Maqueira passt de bal zonder na te denken. Rofes bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Castro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cracks2015 - Cienfuegos FC 0:1

13e minuut.
Linares verovert de bal door een tackle van achteren. Garrido onderschept slim de pass. Garrido passt de bal met de wreef. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro haalt uit met een fantastische trap. Fernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Prado is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
cracks2015 - Cienfuegos FC 0:2

16e minuut.
Klungelig pakt Castro de bal. Rofes rent richting de bal. Castro onderschept slim de pass. Castro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cracks2015 - Cienfuegos FC 0:3

18e minuut.
Daar is Montano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montano passt de bal zonder na te denken. Paneque bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraśnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraśnicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Garrido verovert de bal door een tackle van achteren. Garrido geeft een hoge lob. Rofes kan de bal niet met de borst controleren. Maqueira is nu in balbezit. Maqueira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Cooper rent richting de bal. Cooper geeft een lange en hoge pass. Rofes kopt de bal weg. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
cracks2015 - Cienfuegos FC 0:4

25e minuut.
Kraśnicki onderschept slim de pass. Kraśnicki speelt de bal door. Castro heeft problemen om de bal te vangen. Castro schiet op doel. Fernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Rofes geeft een hoge lob. Inworp. Maqueira met een snelle inworp. Castro is nu in balbezit. Castro schiet op doel. Fernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Montano speelt de bal door. Bermúdez heeft problemen om de bal te vangen. Garrido met een sublieme pass. Klungelig pakt Castro de bal. Castro draait met de bal, schiet en ... Fernández bokst de bal weg. Kraśnicki rent richting de bal. Kraśnicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cracks2015 - Cienfuegos FC 0:5

41e minuut.
Garrido onderschept slim de pass. Garrido passt de bal zonder na te denken. Castro rent richting de bal. Kraśnicki rent richting de bal. Kraśnicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cracks2015 - Cienfuegos FC 0:6

43e minuut.
Garrido met de inworp. Kraśnicki heeft problemen om de bal te vangen. Kraśnicki passt de bal zonder na te denken. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cracks2015 85%, Cienfuegos FC 15%.
cracks2015 - Cienfuegos FC 0:6

59e minuut.
Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido verovert de bal door een tackle van achteren. Garrido met een sublieme pass. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Martí is nu in balbezit. Bermúdez onderschept slim de pass. Bermúdez geeft een lange en hoge pass. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fernández met een harde bal richting middenveld. Garrido kopt de bal weg. Castro rent richting de bal. Castro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Doeltrap. Fernández met een harde bal richting middenveld. Garrido kopt de bal weg. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Robles speelt de bal door. Klungelig pakt Cooper de bal. Cooper probeert naar een medespeler te passen. Daar is Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Cooper verovert de bal door een tackle van achteren. Ponce rent richting de bal. Cooper onderschept slim de pass. Maqueira is nu in balbezit. Maqueira draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Maqueira met een snelle inworp. Garrido bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares rent richting de bal. Garrido verovert de bal door een tackle van achteren. Garrido draait met de bal, schiet en ... Fernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cracks2015 73%, Cienfuegos FC 27%.
cracks2015 - Cienfuegos FC 0:6