Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Madwolves EGS FC
qqq Tactiek att 3
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 57.3
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen solide
formidabel Verdedigen solide


6e minuut.
Kormány verovert de bal door een tackle van achteren. Kormány met een sublieme pass. Milewicz rent richting de bal. Milewicz geeft de bal voor. Tulus springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Madwolves - EGS FC 1:0

7e minuut.
Dařílek heeft problemen om de bal te vangen. Dařílek geeft een hoge lob. Papastratos rent richting de bal. Negreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Negreanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Trejos met een sublieme pass. Milewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milewicz geeft de bal voor. Tulus springt en kopt de bal. Bień maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Cools bereikt de bal nog maar net als eerste. Cools passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Trejos de bal onder controle te krijgen. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Konsa passt de bal met de wreef. Milewicz rent richting de bal. Milewicz met een sublieme pass. Tulus rent richting de bal. Tulus schiet op doel. Bień bokst de bal weg.

37e minuut.
Konsa rent richting de bal. Konsa geeft een hoge lob. Cools probeert de bal aan de voet te houden. Vitomir rent richting de bal. Vitomir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Inworp. Nicholson met de inworp. Mostowiak speelt de bal door. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu haalt uit met een fantastische trap. Gurău bokst de bal weg.

44e minuut.
Grecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Trejos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grecu raakt geblesseerd tijdens het duel. Dařílek met een snel genomen vrije trap. Negreanu krijgt zijn hoofd ertegen. Gurău werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Madwolves - EGS FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Madwolves 54%, EGS FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Madwolves - EGS FC 1:1

46e minuut.
Negreanu speelt de bal door. Klungelig pakt Dařílek de bal. Dařílek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Mostowiak speelt de bal door. Nicholson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Milewicz. Milewicz krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Konsa passt de bal zonder na te denken. Daar is Tulus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tulus probeert naar een medespeler te passen. Vitomir heeft problemen om de bal te vangen. Vitomir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Madwolves - EGS FC 2:1

63e minuut.
Papastratos heeft problemen om de bal te vangen. Cools rent richting de bal. Papastratos verovert de bal door een tackle van achteren. Negreanu rent richting de bal. Negreanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Vitomir probeert naar een medespeler te passen. Milewicz is nu in balbezit. Milewicz geeft een lange en hoge pass. Tulus heeft problemen om de bal te vangen. Tulus haalt uit met een fantastische trap. Bień bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Madwolves 53%, EGS FC 47%.
FC Madwolves - EGS FC 2:1