Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AGT FC Atropello
YT1 Tactiek Nagelsman
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
5 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 8
57.3 gemiddelde waardering 52.5
very good Schieten solid
very good Passen good
formidable Verdedigen good


2e minuut.
Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilievski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zapata raakt geblesseerd tijdens het duel. Lantigua zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cepero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero geeft de bal voor. Aldama krijgt zijn hoofd ertegen. Bajúsz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Ateş geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zapata met de inworp. Aldama rent richting de bal. Aldama draait met de bal, schiet en ... Bajúsz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Daar is Hanczár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buitenspel voor Cepero. Goede buitenspelval van de verdediging. Hanczár maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cepero is nu in balbezit. Cepero haalt uit met een fantastische trap. Bajúsz bokst de bal weg.

9e minuut.
Prado onderschept slim de pass. Daar is Leguízamo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feliú legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Feliú krijgt een gele kaart. Leguízamo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cisak neemt zijn aanloop. Cordovez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AGT FC - Atropello 1:0

26e minuut.
Kane verovert de bal door een tackle van achteren. Kane geeft een hoge lob. Cisak is nu in balbezit. Cisak draait met de bal, schiet en ... Cordovez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AGT FC - Atropello 2:0

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leguízamo met de inworp. Feliú is nu in balbezit. Cisak onderschept slim de pass. Cisak geeft een hoge lob. Cordovez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AGT FC 36%, Atropello 64%.
AGT FC - Atropello 2:0

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paz komt het veld opgelopen. Galindo komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Aldama is nu in balbezit. Galindo is nu in balbezit. Ateş schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ateş krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Leguízamo rent richting de bal. Leguízamo speelt de bal door. Cisak rent richting de bal. Cisak haalt uit met een fantastische trap. Cordovez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AGT FC - Atropello 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AGT FC 35%, Atropello 65%.
AGT FC - Atropello 3:0