Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LatinGol FC Madwolves
FiTrTw-v1.0 Tactiek qqq
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
57.3 gemiddelde waardering 55.1
uitmuntend Schieten solide
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Sütöri probeert naar een medespeler te passen. Bin speelt de bal door. Hidalgo speelt de bal door. De la Puente bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Puente draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bolger rent richting de bal. Hidalgo onderschept slim de pass. Hidalgo geeft een lange en hoge pass. De la Puente bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Puente schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
De la Rosa is nu in balbezit. De la Rosa passt de bal zonder na te denken. De la Puente bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Puente haalt uit met een fantastische trap. Gurău maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinGol - FC Madwolves 1:0

32e minuut.
Bin probeert naar een medespeler te passen. Bolger verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Hidalgo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De la Rosa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bin rent richting de bal. Bin speelt de bal door. De la Puente rent richting de bal. De la Puente schiet op doel. Kormány probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bin neemt de hoekschop. Zincirkıran springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Zincirkıran is nu in balbezit. Bolger rent richting de bal. Zincirkıran onderschept slim de pass. Zincirkıran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinGol - FC Madwolves 2:0

42e minuut.
Hidalgo speelt de bal door. Zincirkıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Zincirkıran passt de bal in één keer door. De la Puente is nu in balbezit. De la Puente schiet op doel. Gurău kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
De la Rosa is nu in balbezit. De la Rosa geeft een hoge lob. Daar is Trejos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De la Puente is nu in balbezit. De la Puente haalt uit met een fantastische trap. Gurău kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LatinGol 33%, FC Madwolves 67%.
LatinGol - FC Madwolves 2:0

51e minuut.
Bin heeft problemen om de bal te vangen. Bin passt de bal met de wreef. De la Puente bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Puente schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Guitton met een sublieme pass. Bin is nu in balbezit. Bin probeert naar een medespeler te passen. De la Puente bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Puente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinGol - FC Madwolves 3:0

61e minuut.
Inworp. De la Rosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bin rent richting de bal. Bin geeft een hoge lob. De la Puente krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De la Rosa met een sublieme pass. Bin rent richting de bal. Bin passt de bal met de wreef. De la Puente bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Puente draait met de bal, schiet en ... Gurău verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Bin is nu in balbezit. Bin geeft een hoge lob. Kormány kan de bal niet met de borst controleren. De la Puente is nu in balbezit. De la Puente haalt uit met een fantastische trap. Gurău probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Inworp. Čomić met de inworp. Sütöri geeft een lange en hoge pass. De la Puente is nu in balbezit. De la Puente draait met de bal, schiet en ... Gurău kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Gurău speelt de bal door. De la Rosa kopt de bal weg. Hidalgo heeft problemen om de bal te vangen. Hidalgo geeft een lange en hoge pass. Zincirkıran krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Hinz met een sublieme pass. Trejos geeft de bal voor. Tompos rent richting de bal. Vitomir bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitomir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LatinGol 38%, FC Madwolves 62%.
LatinGol - FC Madwolves 3:0