Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deutschland_FC cracks2015
XRP-FORK-DA-2 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
13% Spel op eigen helft 87%
65 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.6 gemiddelde waardering 20.5
formidabel Schieten slecht
formidabel Passen slecht
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Angulo is nu in balbezit. Angulo passt de bal in één keer door. Kraś geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Daar is Ponce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraś passt de bal met de wreef. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland_FC - cracks2015 1:0

4e minuut.
Robles passt de bal zonder na te denken. Kraś rent richting de bal. Kraś passt de bal zonder na te denken. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland_FC - cracks2015 2:0

5e minuut.
Linares is nu in balbezit. Angulo verovert de bal door een tackle van achteren. Angulo met een sublieme pass. Rodríguez heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Prado rent richting de bal. Prado geeft een hoge lob. Valverde kopt de bal weg. Kraś geeft de bal voor. Rofes probeert de bal met de borst te controleren. Fernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kraś met een snelle inworp. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland_FC - cracks2015 3:0

13e minuut.
Montenegro is nu in balbezit. Montenegro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rodríguez de bal. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Prado geeft de bal voor. Mojić kopt de bal weg. Klungelig pakt Paneque de bal. Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Camacho rent richting de bal. Camacho geeft een lange en hoge pass. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez schiet op doel. Fernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland_FC - cracks2015 4:0

19e minuut.
Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández geeft een lange en hoge pass. Mojić kopt de bal weg. Klungelig pakt Rodríguez de bal. Rodríguez schiet op doel. Fernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Kraś geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rodríguez kopt de bal weg. Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo schiet op doel. Prado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fernández bokst de bal weg. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Prado de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland_FC - cracks2015 5:0

20e minuut.
Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles passt de bal zonder na te denken. Prado speelt de bal door. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fernández trapt de bal weg. Valverde kopt de bal weg. Daar is Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland_FC - cracks2015 6:0

22e minuut.
Espinosa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Montano de bal. Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez schiet op doel. Fernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Montenegro passt de bal in één keer door. Kraś speelt de bal door. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Prado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Linares heeft problemen om de bal te vangen. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Montenegro kopt de bal weg. Rodríguez is nu in balbezit. Ponce tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rodríguez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Montenegro neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Doeltrap. Fernández met een harde bal richting middenveld. Montenegro kopt de bal weg. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland_FC - cracks2015 7:0

29e minuut.
Kraś rent richting de bal. Kraś passt de bal in één keer door. Montenegro geeft een hoge lob. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland_FC - cracks2015 8:0

30e minuut.
Di Santo verovert de bal door een tackle van achteren. Di Santo geeft de bal voor. Klungelig pakt Ponce de bal. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland_FC - cracks2015 9:0

33e minuut.
Carbonell rent richting de bal. Angulo is nu in balbezit. Angulo geeft de bal voor. Daar is Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kraś is nu in balbezit. Kraś geeft een hoge lob. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland_FC - cracks2015 10:0

36e minuut.
Valverde kopt de bal weg. Daar is Kraś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kraś probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Prado probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Espinosa rent richting de bal. Cardoso verovert de bal door een tackle van achteren. Angulo probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland_FC - cracks2015 11:0

40e minuut.
Angulo passt de bal zonder na te denken. Rofes speelt de bal door. Kraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraś geeft een hoge lob. Prado heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mojić geeft de bal voor. Rodríguez is nu in balbezit. Prado rent richting de bal. Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland_FC - cracks2015 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland_FC 18%, cracks2015 82%.
Deutschland_FC - cracks2015 12:0

47e minuut.
Robles kopt de bal weg. Angulo rent richting de bal. Angulo passt de bal met de wreef. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland_FC - cracks2015 13:0

48e minuut.
Valverde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Angulo is nu in balbezit. Angulo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kraś de bal. Kraś geeft een lange en hoge pass. Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Klungelig pakt Rodríguez de bal. Rofes bereikt de bal nog maar net als eerste. Rofes passt de bal in één keer door. Daar is Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Angulo kopt de bal weg. Daar is Rofes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez schiet op doel. Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland_FC - cracks2015 14:0

52e minuut.
Mojić kopt de bal weg. Klungelig pakt Angulo de bal. Angulo speelt de bal door. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Fernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fernández probeert naar een medespeler te passen. Martí is nu in balbezit. Di Santo onderschept slim de pass. Di Santo geeft een lange en hoge pass. Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez schiet op doel. Fernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland_FC - cracks2015 15:0

55e minuut.
Di Santo verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Di Santo de bal. Angulo is nu in balbezit. Angulo geeft de bal voor. Rodríguez krijgt zijn hoofd ertegen. Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Rofes de bal. Kraś is nu in balbezit. Kraś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Montenegro kopt de bal weg. Klungelig pakt Angulo de bal. Angulo geeft de bal voor. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Prado de bal. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland_FC - cracks2015 16:0

60e minuut.
Robles passt de bal met de wreef. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kraś de bal. Kraś geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Mojić geeft een lange en hoge pass. Valverde geeft een hoge lob. Kraś kopt de bal weg. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doeltrap. Fernández trapt de bal weg van het doel. Montenegro kopt de bal weg. Angulo is nu in balbezit. Angulo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Inworp. Mojić met de inworp. Daar is Angulo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angulo geeft een lange en hoge pass. Rodríguez krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kraś zal de hoekschop nemen. Rodríguez kopt de bal weg. Fernández bokst de bal weg.

67e minuut.
Kraś verovert de bal door een tackle van achteren. Kraś geeft een lange en hoge pass. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez schiet op doel. Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland_FC - cracks2015 17:0

68e minuut.
Klungelig pakt Montano de bal. Carbonell speelt de bal door. Paneque is nu in balbezit. Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Angulo heeft problemen om de bal te vangen. Angulo met een sublieme pass. Mojić geeft de bal voor. Rodríguez maakt een snoekduik en kopt de bal. Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland_FC - cracks2015 18:0

72e minuut.
Montenegro passt de bal zonder na te denken. Mojić rent richting de bal. Mojić geeft de bal voor. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland_FC - cracks2015 19:0

73e minuut.
Montano is nu in balbezit. Montano passt de bal met de wreef. Linares rent richting de bal. Rodríguez onderschept slim de pass. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Kraś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kraś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Angulo heeft problemen om de bal te vangen. Angulo geeft de bal voor. Daar is Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland_FC - cracks2015 20:0

77e minuut.
Angulo is nu in balbezit. Angulo geeft de bal voor. Daar is Paneque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ponce zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montenegro geeft een hoge lob. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Mojić geeft een hoge lob. Ponce heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Fernández probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland_FC - cracks2015 21:0

85e minuut.
Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo geeft een lange en hoge pass. Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland_FC - cracks2015 22:0

86e minuut.
Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martí. Rodríguez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mojić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rodríguez krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Prado geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kraś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montenegro controleert de bal met de borst. Montenegro geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Angulo rent richting de bal. Angulo schiet op doel. Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Prado probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland_FC 9%, cracks2015 91%.
Deutschland_FC - cracks2015 22:0