Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EGS FC FC_KnK
att 3 Tactiek Primera
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.3 gemiddelde waardering 60.4
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


14e minuut.
Klungelig pakt Teodorescu de bal. Reytor speelt de bal door. Kieliński is nu in balbezit. Kieliński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Główczyk de bal onder controle te krijgen. Bień verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Srebrny kopt de bal weg. Kieliński is nu in balbezit. Kieliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EGS FC - FC_KnK 0:1

20e minuut.
Uria is nu in balbezit. Uria passt de bal zonder na te denken. Teodorescu is nu in balbezit. Kieliński rent richting de bal. Kieliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EGS FC - FC_KnK 0:2

22e minuut.
Reytor rent richting de bal. Reytor passt de bal in één keer door. Teodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorescu draait met de bal, schiet en ... Bień maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EGS FC - FC_KnK 0:3

24e minuut.
Reytor passt de bal zonder na te denken. Teodorescu is nu in balbezit. Teodorescu passt de bal met de wreef. Kieliński rent richting de bal. Kieliński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Hagenauw passt de bal in één keer door. Uria heeft problemen om de bal te vangen. Reytor met een sublieme pass. Kieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieliński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kieliński met een sublieme pass. Reytor bereikt de bal nog maar net als eerste. Reytor speelt de bal door. Teodorescu rent richting de bal. Teodorescu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
EGS FC - FC_KnK 0:4

36e minuut.
Grecu passt de bal zonder na te denken. Negreanu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cervantes. Cervantes krijgt een gele kaart. Negreanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mostowiak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Uria geeft de bal voor. Kieliński kopt de bal weg. Teodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorescu draait met de bal, schiet en ... Bień probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EGS FC - FC_KnK 0:5

43e minuut.
Grecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grecu geeft een hoge lob. Negreanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Dařílek de bal. Dařílek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EGS FC 55%, FC_KnK 45%.
EGS FC - FC_KnK 0:5

46e minuut.
Mateiaş komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Hagenauw met een snelle inworp. Reytor met een sublieme pass. Kieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieliński haalt uit met een fantastische trap. Bień probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EGS FC - FC_KnK 0:6

53e minuut.
Kieliński rent richting de bal. Teodorescu is nu in balbezit. Główczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Główczyk krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Kieliński is nu in balbezit. Reytor rent richting de bal. Reytor passt de bal zonder na te denken. Teodorescu is nu in balbezit. Teodorescu draait met de bal, schiet en ... Bień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Kieliński is nu in balbezit. Amador verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Teodorescu zijn tegenspeler op de grond. Teodorescu krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Hagenauw passt de bal in één keer door. Kieliński rent richting de bal. Mostowiak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mostowiak krijgt een gele kaart. Kieliński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Teodorescu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Bień maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EGS FC - FC_KnK 0:7

67e minuut.
Uria probeert naar een medespeler te passen. Varró speelt de bal door. Kieliński rent richting de bal. Teodorescu is nu in balbezit. Teodorescu draait met de bal, schiet en ... Bień bokst de bal weg.

69e minuut.
Reytor heeft problemen om de bal te vangen. Reytor met een sublieme pass. Uria probeert naar een medespeler te passen. Kieliński rent richting de bal. Kieliński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Hagenauw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hagenauw speelt de bal door. Daar is Teodorescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodorescu draait met de bal, schiet en ... Bień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Sarasúa geeft de bal voor. Negreanu kopt de bal weg. Grecu rent richting de bal. Grecu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EGS FC - FC_KnK 1:7

80e minuut.
Uria passt de bal zonder na te denken. Reytor is nu in balbezit. Reytor passt de bal zonder na te denken. Kieliński rent richting de bal. Kieliński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Barreto maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sarasúa is nu in balbezit. Sarasúa geeft de bal voor. Dařílek rent richting de bal. Dařílek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EGS FC 62%, FC_KnK 38%.
EGS FC - FC_KnK 1:7