Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atropello cracks2015
Bob Paisley Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
56.5 gemiddelde waardering 20.8
very good Schieten poor
excellent Passen unsatisfactory
very good Verdedigen poor


1e minuut.
Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Pons verovert de bal door een tackle van achteren. Pons passt de bal met de wreef. Cuadrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadrado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Paneque bereikt de bal nog maar net als eerste. Pons onderschept slim de pass. Pons geeft de bal voor. Aldama springt en kopt de bal. Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atropello - cracks2015 1:0

4e minuut.
Paneque geeft een lange en hoge pass. Camacho probeert naar een medespeler te passen. Feliú speelt de bal door. Aldama is nu in balbezit. Aldama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atropello - cracks2015 2:0

7e minuut.
Galindo is nu in balbezit. Robles begaat een overtreding. Galindo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Galindo met een snel genomen vrije trap. Cuadrado krijgt zijn hoofd ertegen. Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Cuadrado controleert de bal met de borst. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadrado verovert de bal door een tackle van achteren. Cuadrado geeft de bal voor. Aldama krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atropello - cracks2015 3:0

8e minuut.
Salazar passt de bal in één keer door. Feliú rent richting de bal. Feliú geeft een lange en hoge pass. Aldama maakt een snoekduik en kopt de bal. Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atropello - cracks2015 4:0

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Cuadrado de bal onder controle te krijgen. Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldama passt de bal zonder na te denken. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar haalt uit met een fantastische trap. Fernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atropello - cracks2015 5:0

13e minuut.
Camacho geeft een hoge lob. Carrera heeft problemen om de bal te vangen. Carrera passt de bal met de wreef. Daar is Cuadrado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuadrado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldama met een sublieme pass. Cuadrado rent richting de bal. Cuadrado draait met de bal, schiet en ... Fernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atropello - cracks2015 6:0

18e minuut.
Camacho geeft de bal voor. Aldama kopt de bal weg. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar haalt uit met een fantastische trap. Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atropello - cracks2015 7:0

19e minuut.
Oliver is nu in balbezit. Oliver geeft een hoge lob. Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldama haalt uit met een fantastische trap. Fernández probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atropello - cracks2015 8:0

21e minuut.
Cuadrado kopt de bal weg. Salazar rent richting de bal. Salazar passt de bal zonder na te denken. Aldama rent richting de bal. Aldama draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Feliú zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo speelt de bal door. Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atropello - cracks2015 9:0

26e minuut.
Klungelig pakt Linares de bal. Linares met een sublieme pass. Pons is nu in balbezit. Pons geeft een lange en hoge pass. Aldama maakt een snoekduik en kopt de bal. Fernández bokst de bal weg. Cuadrado rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atropello - cracks2015 10:0

28e minuut.
Galindo probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Espinosa de bal onder controle te krijgen. Feliú speelt de bal door. Aldama is nu in balbezit. Aldama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atropello - cracks2015 11:0

30e minuut.
Feliú geeft de bal voor. Cuadrado rent richting de bal. Rofes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cuadrado raakt geblesseerd tijdens het duel. Aldama kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Atropello - cracks2015 12:0

31e minuut.
Salazar probeert naar een medespeler te passen. Pons heeft problemen om de bal te vangen. Pons geeft een hoge lob. Aldama springt en kopt de bal. Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Cuadrado is nu in balbezit. Cuadrado schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Estrada met een harde bal richting middenveld. Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldama passt de bal zonder na te denken. Salazar geeft een lange en hoge pass. Cuadrado springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atropello - cracks2015 13:0

35e minuut.
Ponce is nu in balbezit. Cuadrado onderschept slim de pass. Cuadrado probeert naar een medespeler te passen. Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldama schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Prado neemt vlug de vrije trap. Feliú kopt de bal weg. Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldama schiet op doel. Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atropello - cracks2015 14:0

39e minuut.
Montano met een sublieme pass. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado geeft een hoge lob. Pons is nu in balbezit. Pons geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aldama heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atropello - cracks2015 15:0

40e minuut.
Prado komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Aldama passt de bal met de wreef. Oliver rent richting de bal. Oliver geeft een hoge lob. Salazar geeft een lange en hoge pass. Cuadrado krijgt zijn hoofd ertegen. Fernández bokst de bal weg. Aldama is nu in balbezit. Aldama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atropello - cracks2015 16:0

43e minuut.
Pons bereikt de bal nog maar net als eerste. Pons passt de bal met de wreef. Aldama rent richting de bal. Aldama haalt uit met een fantastische trap. Fernández probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atropello - cracks2015 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atropello 21%, cracks2015 79%.
Atropello - cracks2015 17:0

46e minuut.
Bello komt het veld opgelopen. Garlobo komt het veld opgelopen. Paz komt het veld opgelopen. Joa komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Daar is Joa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prado verovert de bal door een tackle van achteren. Rofes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz onderschept slim de pass. Paz schiet op doel. Fernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atropello - cracks2015 18:0

50e minuut.
Joa geeft een hoge lob. Rofes geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pons met de inworp. Feliú geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Carbonell de bal onder controle te krijgen. Rofes kopt de bal weg. Carbonell controleert de bal met de borst. Pons geeft de bal voor. Garlobo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Daar is Linares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prado onderschept slim de pass. Prado probeert naar een medespeler te passen. Garlobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlobo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atropello - cracks2015 19:0

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Paz stond buitenspel. Fernández maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Feliú geeft een hoge lob. Joa is nu in balbezit. Joa schiet op doel. Fernández bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Paz rent richting de bal. Paz geeft een hoge lob. Joa bereikt de bal nog maar net als eerste. Joa schiet op doel. Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Montano is nu in balbezit. Feliú verovert de bal door een tackle van achteren. Feliú met een sublieme pass. Daar is Paz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Feliú probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Garlobo de bal. Ponce rent richting de bal. Ponce passt de bal met de wreef. Pons geeft een lange en hoge pass. Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Martí speelt de bal door. Linares rent richting de bal. Barrios onderschept slim de pass. Barrios met een sublieme pass. Joa met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Paneque de bal onder controle te krijgen. Pons rent richting de bal. Pons passt de bal zonder na te denken. Joa bereikt de bal nog maar net als eerste. Joa schiet op doel. Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pons geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Joa is nu in balbezit. Joa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atropello 21%, cracks2015 79%.
Atropello - cracks2015 19:0