Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EGS FC AGT FC
Et09 Tactiek YT1
52% Balbezit 48%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
49.3 gemiddelde waardering 49.9
good Schieten weak
good Passen very good
adequate Verdedigen very good


12e minuut.
Ilievski rent richting de bal. Ilievski probeert naar een medespeler te passen. Massó bereikt de bal nog maar net als eerste. Massó draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Leguízamo rent richting de bal. Amador geeft de bal voor. Leguízamo probeert de bal aan de voet te houden. Głuszczyk is nu in balbezit. Głuszczyk geeft een hoge lob. Bień bokst de bal weg. Amador bereikt de bal nog maar net als eerste. Nápoles onderschept slim de pass. Nápoles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EGS FC - AGT FC 0:1

37e minuut.
Inworp. Leguízamo met de inworp. Nicholson bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Głuszczyk geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Bień verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EGS FC 64%, AGT FC 36%.
EGS FC - AGT FC 0:1

70e minuut.
Kościuk rent richting de bal. Grecu verovert de bal door een tackle van achteren. El-Mabrouky legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grecu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Główczyk neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Bajúsz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EGS FC - AGT FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EGS FC 66%, AGT FC 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EGS FC - AGT FC 1:1