Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CescBarsa Future-Stars
5-2-1-1W-1 Tactiek 5212
43% Balbezit 57%
40% Spel op eigen helft 60%
5 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
60.1 gemiddelde waardering 62.7
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


14e minuut.
Romeu heeft problemen om de bal te vangen. Garrido tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Romeu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Garrido geeft de bal voor. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gallardo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Jones maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Borostyáni kan de bal niet met de borst controleren. Borostyáni met een sublieme pass. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo geeft de bal voor. Romeu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Panagoulis rent richting de bal. Panagoulis passt de bal zonder na te denken. Águila bereikt de bal nog maar net als eerste. Águila geeft een hoge lob. Romeu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CescBarsa 46%, Future-Stars 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CescBarsa - Future-Stars 0:0

60e minuut.
Calero probeert naar een medespeler te passen. Águila rent richting de bal. Águila geeft een lange en hoge pass. Romeu rent richting de bal. Romeu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Farmakopoulos rent richting de bal. Farmakopoulos passt de bal met de wreef. Sowunmi rent richting de bal. Sowunmi geeft een lange en hoge pass. Quesada maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Linares verovert de bal door een tackle van achteren. Linares geeft een lange en hoge pass. Romeu kopt de bal weg. Maqueira rent richting de bal. Maqueira schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Borostyáni kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bartolomé de bal onder controle te krijgen. Inworp. Farmakopoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sowunmi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Águila is nu in balbezit. Águila passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Borostyáni de bal. Garrido verovert de bal door een tackle van achteren. Garrido haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CescBarsa 33%, Future-Stars 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CescBarsa - Future-Stars 0:0