Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Machanical Orange MurderersByNature
MACH 43W2-0A Tactiek 41212-0824
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
27 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
69 gemiddelde waardering 51.5
incredible Schieten very good
formidable Passen solid
outstanding Verdedigen solid


1e minuut.
Echevarría speelt de bal door. Alfonso speelt de bal door. Fumero bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumero schiet op doel. Öövel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Machanical Orange - MurderersByNature 1:0

4e minuut.
Alfonso met een sublieme pass. Echevarría probeert naar een medespeler te passen. Fajardo rent richting de bal. Fumero is nu in balbezit. Fumero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Machanical Orange - MurderersByNature 2:0

11e minuut.
Alfonso geeft een hoge lob. Daar is Carrazana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fumero rent richting de bal. Fumero schiet op doel. Öövel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Machanical Orange - MurderersByNature 3:0

23e minuut.
Echevarría kopt de bal weg. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Soler. Fajardo raakt geblesseerd tijdens het duel. Echevarría wilt de vrije trap nemen. Öövel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Cólzera rent richting de bal. Cólzera geeft een lange en hoge pass. Fumero is nu in balbezit. Fumero schiet op doel. Öövel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Machanical Orange - MurderersByNature 4:0

31e minuut.
Alfonso passt de bal met de wreef. Echevarría rent richting de bal. Galindo begaat een overtreding. Galindo krijgt een gele kaart. Echevarría is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Echevarría met een snel genomen vrije trap. Fajardo krijgt zijn hoofd ertegen. Öövel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Machanical Orange - MurderersByNature 5:0

35e minuut.
Pozo geeft een hoge lob. Inworp. López zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. How geeft een hoge lob. Bermejo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Flotta passt de bal zonder na te denken. Nieto is nu in balbezit. Bermejo verovert de bal door een tackle van achteren. Bermejo schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Machanical Orange - MurderersByNature 5:1

42e minuut.
Echevarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso geeft de bal voor. Fajardo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Machanical Orange - MurderersByNature 6:1

44e minuut.
López is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carvajal. López raakt geblesseerd tijdens het duel. Arias komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Machanical Orange 47%, MurderersByNature 53%.
Machanical Orange - MurderersByNature 6:1

48e minuut.
Clavelo bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flotta met een snelle inworp. Clavelo geeft een lange en hoge pass. Bermejo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Clavelo rent richting de bal. Sobrecueva is nu in balbezit. Clavelo onderschept slim de pass. Clavelo geeft de bal voor. Bermejo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Alfonso probeert naar een medespeler te passen. Echevarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Echevarría met een sublieme pass. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casanova komt het veld opgelopen. Alfonso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Echevarría rent richting de bal. Echevarría geeft de bal voor. Arias springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Nieto is nu in balbezit. Nieto speelt de bal door. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo schiet op doel. Öövel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Machanical Orange - MurderersByNature 7:1

65e minuut.
Alfonso geeft een hoge lob. Fajardo kopt de bal weg. Echevarría probeert naar een medespeler te passen. Daar is Arias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arias haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Alfonso heeft problemen om de bal te vangen. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Echevarría probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fajardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajardo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
López kopt de bal weg. Carvajal probeert naar een medespeler te passen. Echevarría rent richting de bal. Echevarría geeft de bal voor. Arias springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Machanical Orange - MurderersByNature 8:1

74e minuut.
Echevarría geeft een hoge lob. Daar is Alba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arias rent richting de bal. Arias haalt uit met een fantastische trap. Öövel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Cordovez verovert de bal door een tackle van achteren. Cordovez met een sublieme pass. Echevarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Echevarría geeft een hoge lob. Fajardo krijgt zijn hoofd ertegen. Öövel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arias rent richting de bal. Arias draait met de bal, schiet en ... Öövel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Machanical Orange - MurderersByNature 9:1

81e minuut.
Cordovez onderschept slim de pass. Cordovez geeft de bal voor. Carrazana kopt de bal weg. Cólzera geeft een hoge lob. Fajardo krijgt zijn hoofd ertegen. Öövel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Carvajal met een sublieme pass. Alfonso is nu in balbezit. Alfonso passt de bal in één keer door. Echevarría heeft problemen om de bal te vangen. Echevarría geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Arias de bal. Arias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Machanical Orange - MurderersByNature 10:1

85e minuut.
Carrazana met de inworp. Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova passt de bal zonder na te denken. Arias is nu in balbezit. Arias haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Clavelo onderschept slim de pass. Clavelo met een sublieme pass. Bermejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermejo draait met de bal, schiet en ... Tuñas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Machanical Orange - MurderersByNature 10:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Machanical Orange 32%, MurderersByNature 68%.
Machanical Orange - MurderersByNature 10:2