Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los_Pumas FC express
5-1-2-2Q Tactiek 523
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
55 gemiddelde waardering 55.2
formidabel Schieten solide
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


19e minuut.
Kąpała met een snelle inworp. Missał speelt de bal door. Kąpała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kąpała geeft een lange en hoge pass. Gwardys kopt de bal weg. Prizzon bokst de bal weg.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Vílchez stond buitenspel. Vaiani komt het veld opgelopen. Nixon komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Przymorski geeft een hoge lob. Linares kopt de bal weg. Klungelig pakt de Brauwer de bal. Nomães is nu in balbezit. Nomães draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los_Pumas 53%, FC express 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los_Pumas - FC express 0:0

56e minuut.
de Brauwer geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vaiani met een snelle inworp. López geeft een hoge lob. Nomães maakt een snoekduik en kopt de bal. Unanua bokst de bal weg. Gwardys is nu in balbezit. Linares onderschept slim de pass. De bal raakt de paal. Linares is nu in balbezit. Linares draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Vílchez rent richting de bal. Werle verovert de bal door een tackle van achteren. Przymorski speelt de bal door. Linares is nu in balbezit. Linares haalt uit met een fantastische trap. Unanua kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Nomães geeft de bal voor. de Brauwer heeft problemen om de bal te vangen. Nomães is nu in balbezit. Nomães draait met de bal, schiet en ... Unanua probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Pumas - FC express 1:0

64e minuut.
Inworp. Gwardys met een snelle inworp. Kochowski is nu in balbezit. Kochowski geeft de bal voor. Vílchez krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Vaiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaiani met een sublieme pass. Linares rent richting de bal. Linares draait met de bal, schiet en ... Unanua probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Linares springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kozomara rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kochowski. Kozomara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kozomara met een snel genomen vrije trap. Nomães rent richting de bal. Nomães schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Gigliozzi passt de bal met de wreef. Przymorski rent richting de bal. Vílchez onderschept slim de pass. Vílchez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los_Pumas - FC express 1:1

77e minuut.
Gwardys passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. López met de inworp. Nixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Nixon geeft de bal voor. Unanua bokst de bal weg. Linares kopt de bal weg. Nomães bereikt de bal nog maar net als eerste. Nomães draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Pumas - FC express 2:1

80e minuut.
Werle geeft de bal voor. Gočál kopt de bal weg. Cinpoeru is nu in balbezit. Missał verovert de bal door een tackle van achteren. Missał draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Vaiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaiani passt de bal zonder na te denken. Nomães bereikt de bal nog maar net als eerste. Nomães schiet op doel. Unanua werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los_Pumas 48%, FC express 52%.
Los_Pumas - FC express 2:1