Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
miasanBayern FC Bąrcęløną
532 Tactiek banda 4-3-3
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
53.9 gemiddelde waardering 48.1
uitstekend Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
uitstekend Verdedigen matig


1e minuut.
Toledo passt de bal met de wreef. Proenza rent richting de bal. Kot rent richting de bal. Proenza onderschept slim de pass. Proenza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Farri is nu in balbezit. Kot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kot passt de bal zonder na te denken. Farri is nu in balbezit. Farri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Toledo rent richting de bal. Kot verovert de bal door een tackle van achteren. Kot met een sublieme pass. De Marchi bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marchi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ulvik passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Piwowar de bal. Ulvik speelt de bal door. Serrano geeft de bal voor. Diago maakt een snoekduik en kopt de bal. Antolík bokst de bal weg.

27e minuut.
Toledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo passt de bal zonder na te denken. De Marchi geeft een hoge lob. Farri bereikt de bal nog maar net als eerste. Farri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ulvik passt de bal met de wreef. Farri is nu in balbezit. Paz verovert de bal door een tackle van achteren. Farri is nu in balbezit. Farri draait met de bal, schiet en ... Montoya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Savón onderschept slim de pass. Kot is nu in balbezit. Kot passt de bal met de wreef. Farri is nu in balbezit. Farri haalt uit met een fantastische trap. Montoya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Baños probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ulvik is nu in balbezit. Baños onderschept slim de pass. Proenza is nu in balbezit. Proenza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ulvik controleert de bal met de borst. Ulvik passt de bal zonder na te denken. Baños probeert naar een medespeler te passen. Proenza rent richting de bal. Proenza draait met de bal, schiet en ... Antolík bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: miasanBayern 62%, FC Bąrcęløną 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
miasanBayern - FC Bąrcęløną 0:0

52e minuut.
Piwowar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Ulvik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toledo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toledo krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Toledo rent richting de bal. Kot is nu in balbezit. Toledo begaat een overtreding. Toledo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

63e minuut.
Farri kopt de bal weg. Savón geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ulvik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kot geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Cardoso speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ulvik met een snelle inworp. Farri rent richting de bal. Farri draait met de bal, schiet en ... Montoya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Baños is nu in balbezit. Ulvik verovert de bal door een tackle van achteren. Ulvik passt de bal zonder na te denken. Kot is nu in balbezit. Kot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Paz is nu in balbezit. Baños rent richting de bal. Baños passt de bal met de wreef. Proenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Proenza geeft de bal voor. Antolík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Cardoso speelt de bal door. Proenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Proenza passt de bal in één keer door. Diago is nu in balbezit. Diago haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Baños speelt de bal door. Diago rent richting de bal. Diago met een sublieme pass. Proenza rent richting de bal. Proenza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: miasanBayern 49%, FC Bąrcęløną 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
miasanBayern - FC Bąrcęløną 0:0