Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Machanical Orange Future-Stars
MACH 43W2-0A Tactiek Defensa
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
20 Doelpogingen 6
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
65 gemiddelde waardering 57.3
outstanding Schieten very good
formidable Passen excellent
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Carvajal geeft de bal voor. Fumero is nu in balbezit. Fumero geeft een lange en hoge pass. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Gallardo verovert de bal door een tackle van achteren. Gallardo geeft de bal voor. Maqueira kopt de bal weg. Daar is Cordovez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallardo rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso speelt de bal door. Echevarría heeft problemen om de bal te vangen. Echevarría geeft een lange en hoge pass. Fajardo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Machanical Orange - Future-Stars 1:0

12e minuut.
Romeu passt de bal zonder na te denken. Gallardo is nu in balbezit. Montano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montano krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Fumero bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo rent richting de bal. Fumero rent richting de bal. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Calero trapt de bal weg. Alfonso geeft de bal voor. Fajardo rent richting de bal. Fajardo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Fajardo passt de bal zonder na te denken. Echevarría geeft een lange en hoge pass. Borostyáni kan de bal niet met de borst controleren. Fumero bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daar is Fajardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajardo passt de bal met de wreef. Echevarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Echevarría geeft een lange en hoge pass. Fumero krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Águila kopt de bal weg. Echevarría met een sublieme pass. Fajardo rent richting de bal. Fajardo draait met de bal, schiet en ... Calero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Machanical Orange - Future-Stars 2:0

29e minuut.
Linares probeert naar een medespeler te passen. Gallardo probeert naar een medespeler te passen. Romeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Romeu haalt uit met een fantastische trap. Tuñas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Gallardo passt de bal zonder na te denken. Romeu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cordovez. Romeu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Romeu komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Linares rent richting de bal. Fajardo begaat een overtreding. Linares raakt geblesseerd tijdens het duel. Linares zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Montano kopt de bal weg. Alonso met een sublieme pass. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Linares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fumero rent richting de bal. Fumero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Águila geeft de bal voor. Sobrecueva kopt de bal weg. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo passt de bal met de wreef. Romeu is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Machanical Orange 46%, Future-Stars 54%.
Machanical Orange - Future-Stars 2:0

48e minuut.
Cordovez onderschept slim de pass. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Romeu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gallardo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Echevarría passt de bal met de wreef. Alonso speelt de bal door. Alfonso is nu in balbezit. Alfonso geeft de bal voor. Fajardo springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Machanical Orange - Future-Stars 3:0

53e minuut.
Linares verovert de bal door een tackle van achteren. Linares passt de bal met de wreef. Gallardo rent richting de bal. Gallardo geeft de bal voor. Maqueira maakt een snoekduik en kopt de bal. Tuñas bokst de bal weg.

61e minuut.
Panagoulis geeft de bal voor. Sobrecueva rent richting de bal. Sobrecueva passt de bal zonder na te denken. Echevarría heeft problemen om de bal te vangen. Echevarría geeft een lange en hoge pass. Calero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fumero rent richting de bal. Fumero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Machanical Orange - Future-Stars 4:0

64e minuut.
Echevarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Echevarría passt de bal zonder na te denken. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo schiet op doel. Calero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Machanical Orange - Future-Stars 5:0

71e minuut.
Fajardo rent richting de bal. Fajardo met een sublieme pass. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo geeft een lange en hoge pass. Maqueira krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Echevarría geeft een hoge lob. Borostyáni kopt de bal weg. Panagoulis probeert de bal aan de voet te houden. Alonso geeft de bal voor. Fajardo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Inworp. Alfonso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Echevarría geeft een hoge lob. Fumero bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumero schiet op doel. Calero bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Machanical Orange 34%, Future-Stars 66%.
Machanical Orange - Future-Stars 5:0