Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MurderersByNature CescBarsa
4222-1-240612 Tactiek 5-2-1L-2
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
58.1 gemiddelde waardering 47.7
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen goed


1e minuut.
López rent richting de bal. López passt de bal zonder na te denken. Salazar rent richting de bal. Linoxylakis onderschept slim de pass. Linoxylakis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Vgenopoulos met de inworp. Pitrík met een sublieme pass. Burke probeert naar een medespeler te passen. Vgenopoulos rent richting de bal. Vgenopoulos geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Kalvos probeert de bal aan de voet te houden. Massó onderschept slim de pass. Flotta geeft een hoge lob. Kalvos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalvos draait met de bal, schiet en ... das Graças bokst de bal weg.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vgenopoulos geeft een lange en hoge pass. Poll krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MurderersByNature - CescBarsa 0:1

34e minuut.
López is nu in balbezit. López geeft een hoge lob. Flotta kopt de bal weg. Daar is Linoxylakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linoxylakis draait met de bal, schiet en ... das Graças verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Krapáč bereikt de bal nog maar net als eerste. How met een sublieme pass. Kalvos is nu in balbezit. Linoxylakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Linoxylakis schiet op doel. das Graças kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MurderersByNature 38%, CescBarsa 62%.
MurderersByNature - CescBarsa 0:1

48e minuut.
Daar is López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López geeft een hoge lob. Massó heeft problemen om de bal te vangen. Kalvos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalvos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Estévez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Flotta met de inworp. Linoxylakis is nu in balbezit. Linoxylakis draait met de bal, schiet en ... das Graças kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Estévez de bal. Kalvos is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MurderersByNature - CescBarsa 1:1

60e minuut.
Massó passt de bal met de wreef. Vgenopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vgenopoulos passt de bal in één keer door. Quesada is nu in balbezit. Quesada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Flotta kopt de bal weg. How rent richting de bal. How passt de bal met de wreef. Daar is Kalvos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalvos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Quesada stond buitenspel. How maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kalvos is nu in balbezit. Kalvos schiet op doel. das Graças werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Inworp. Cuellar komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Salazar geeft een lange en hoge pass. Vgenopoulos rent richting de bal. Vgenopoulos speelt de bal door. Poll is nu in balbezit. Poll haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Estévez probeert naar een medespeler te passen. How geeft een hoge lob. Kalvos rent richting de bal. Kalvos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MurderersByNature - CescBarsa 2:1

83e minuut.
Buitenspel voor Poll. Goede buitenspelval van de verdediging. Krapáč maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Massó heeft problemen om de bal te vangen. Kalvos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalvos haalt uit met een fantastische trap. das Graças bokst de bal weg.

85e minuut.
Flotta is nu in balbezit. Flotta probeert naar een medespeler te passen. How bereikt de bal nog maar net als eerste. How geeft een hoge lob. Kalvos bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. López neemt de hoekschop. Kalvos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalvos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MurderersByNature 27%, CescBarsa 73%.
MurderersByNature - CescBarsa 2:1