Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC express FC Versalles
523 Tactiek 5DEF-2ATT
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
57 gemiddelde waardering 55.3
solide Schieten formidabel
solide Passen solide
formidabel Verdedigen solide


3e minuut.
Kochowski passt de bal in één keer door. De la Rosa rent richting de bal. Pernambuco verovert de bal door een tackle van achteren. Pernambuco haalt uit met een fantastische trap. Meriño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC express - FC Versalles 1:0

14e minuut.
Castro is nu in balbezit. Castro passt de bal met de wreef. Mendive is nu in balbezit. Mendive haalt uit met een fantastische trap. Unanua maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC express - FC Versalles 1:1

18e minuut.
Tuhkur passt de bal in één keer door. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. de Brauwer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Castro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Castro neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC express - FC Versalles 1:2

21e minuut.
Inworp. Kąpała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Missał geeft de bal voor. Pernambuco springt en kopt de bal. Meriño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC express - FC Versalles 2:2

23e minuut.
Bartolomé passt de bal met de wreef. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro passt de bal in één keer door. Mendive bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendive schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Valentinov is nu in balbezit. Mendive verovert de bal door een tackle van achteren. Mendive speelt de bal door. Castro is nu in balbezit. Castro draait met de bal, schiet en ... Unanua kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bartolomé neemt de hoekschop. Castro springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro passt de bal zonder na te denken. Mendive rent richting de bal. Mendive schiet op doel. Gočál probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC express - FC Versalles 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC express 42%, FC Versalles 58%.
FC express - FC Versalles 2:3

58e minuut.
Gwardys geeft een lange en hoge pass. De la Rosa met een sublieme pass. Orama heeft problemen om de bal te vangen. Pernambuco is nu in balbezit. Pernambuco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Gočál verovert de bal door een tackle van achteren. Gočál passt de bal zonder na te denken. Pernambuco is nu in balbezit. Pernambuco haalt uit met een fantastische trap. Meriño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC express - FC Versalles 3:3

70e minuut.
Mendive passt de bal met de wreef. Bartolomé rent richting de bal. Bartolomé passt de bal zonder na te denken. Tuhkur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuhkur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC express - FC Versalles 3:4

75e minuut.
Galindo rent richting de bal. Missał verovert de bal door een tackle van achteren. Missał speelt de bal door. Pernambuco is nu in balbezit. Pernambuco haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Mendive stond buitenspel. Llorente komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Vlieberghe passt de bal zonder na te denken. Gwardys probeert naar een medespeler te passen. Kochowski is nu in balbezit. Kochowski geeft de bal voor. Pernambuco springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Meriño bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC express 39%, FC Versalles 61%.
FC express - FC Versalles 3:4