Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
miasanBayern Fernandezteam
532 Tactiek What2
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 42.7
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen matig
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Ulvik met de inworp. Farri rent richting de bal. Farri geeft de bal voor. Dimishev maakt een snoekduik en kopt de bal. Suárez heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Camacho is nu in balbezit. Cieciura speelt de bal door. Hiçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubásek verovert de bal door een tackle van achteren. Kubásek passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Piwowar heeft problemen om de bal te vangen. Piwowar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pereda met de inworp. Cieciura geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: miasanBayern 51%, Fernandezteam 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
miasanBayern - Fernandezteam 0:0

79e minuut.
Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Kot onderschept slim de pass. Kot probeert naar een medespeler te passen. Boury is nu in balbezit. Boury draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ulvik verovert de bal door een tackle van achteren. Piechaczek is nu in balbezit. Piechaczek passt de bal zonder na te denken. Farri is nu in balbezit. Farri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Siimenson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: miasanBayern 54%, Fernandezteam 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
miasanBayern - Fernandezteam 0:0