Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CescBarsa Machanical Orange
5-2-1-1W-1 Tactiek MACH 43W2-0A
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
64.8 gemiddelde waardering 62.3
formidabel Schieten formidabel
uitstekend Passen formidabel
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Carvajal probeert naar een medespeler te passen. Alonso probeert naar een medespeler te passen. Arias is nu in balbezit. Pitrík verovert de bal door een tackle van achteren. Pitrík haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Sobrecueva geeft de bal voor. Pitrík speelt de bal door. Klungelig pakt Massó de bal. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Vgenopoulos met een sublieme pass. Garrido bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carvajal krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Carvajal is nu in balbezit. Garrido begaat een overtreding. Carvajal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carvajal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Echevarría kopt de bal weg. Daar is Vgenopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fumero rent richting de bal. Fumero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Salazar rent richting de bal. Salazar geeft een lange en hoge pass. Trałka is nu in balbezit. Trałka haalt uit met een fantastische trap. Tuñas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CescBarsa - Machanical Orange 1:0

16e minuut.
Vgenopoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sowunmi probeert naar een medespeler te passen. Vgenopoulos geeft een lange en hoge pass. Trałka springt en kopt de bal. Tuñas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CescBarsa - Machanical Orange 2:0

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alonso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Echevarría geeft een hoge lob. Fajardo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CescBarsa - Machanical Orange 2:1

25e minuut.
Almaguer geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alfonso met een snelle inworp. Fumero is nu in balbezit. Fumero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Sowunmi onderschept slim de pass. Sowunmi geeft de bal voor. Trałka heeft problemen om de bal te vangen. Garrido bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Alfonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso passt de bal zonder na te denken. Alonso probeert naar een medespeler te passen. Echevarría rent richting de bal. Echevarría geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Garrido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CescBarsa - Machanical Orange 2:2

43e minuut.
Echevarría geeft de bal voor. Fumero kopt de bal weg. Fajardo rent richting de bal. Fumero bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CescBarsa 50%, Machanical Orange 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CescBarsa - Machanical Orange 2:2

47e minuut.
Klungelig pakt Massó de bal. Massó geeft de bal voor. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido verovert de bal door een tackle van achteren. Garrido haalt uit met een fantastische trap. Tuñas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trałka is nu in balbezit. Trałka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CescBarsa - Machanical Orange 3:2

49e minuut.
Montano speelt de bal door. Echevarría rent richting de bal. Pitrík tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pitrík krijgt een gele kaart. Echevarría raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Echevarría kan niet meer verder spelen. Gawinek komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Massó is nu in balbezit. Pitrík is nu in balbezit. Pitrík passt de bal met de wreef. Garrido bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido haalt uit met een fantastische trap. Tuñas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Kutryb de bal. Trałka is nu in balbezit. Trałka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CescBarsa - Machanical Orange 4:2

56e minuut.
Kutryb geeft de bal voor. Almaguer met een sublieme pass. Sowunmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sowunmi geeft een lange en hoge pass. Trałka krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Pitrík is nu in balbezit. Pitrík geeft een hoge lob. Trałka is nu in balbezit. Trałka haalt uit met een fantastische trap. Tuñas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CescBarsa - Machanical Orange 5:2

79e minuut.
Massó geeft een hoge lob. Garrido kopt de bal weg. Trałka heeft problemen om de bal te vangen. Trałka schiet op doel. Tuñas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CescBarsa - Machanical Orange 6:2

82e minuut.
Garrido geeft een lange en hoge pass. Garrido rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alonso. Alonso krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Trałka is nu in balbezit. Garrido rent richting de bal. Carvajal onderschept slim de pass. Trałka onderschept slim de pass. Trałka draait met de bal, schiet en ... Tuñas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CescBarsa 37%, Machanical Orange 63%.
CescBarsa - Machanical Orange 6:2