Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Future-Stars MurderersByNature
5212 Tactiek 4222-1-240612
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
18 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
62.4 gemiddelde waardering 57.5
uitstekend Schieten zeer goed
formidabel Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


4e minuut.
Romeu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van How. Romeu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gallardo met een snel genomen vrije trap. Romeu krijgt zijn hoofd ertegen. Öövel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Future-Stars - MurderersByNature 1:0

16e minuut.
How is nu in balbezit. How passt de bal in één keer door. Flotta met een sublieme pass. Cuellar is nu in balbezit. Cuellar haalt uit met een fantastische trap. Portal bokst de bal weg.

17e minuut.
Petrák geeft de bal voor. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo geeft een hoge lob. Maqueira rent richting de bal. Maqueira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Pequeño probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gallardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallardo passt de bal in één keer door. Romeu rent richting de bal. Romeu draait met de bal, schiet en ... Öövel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Gallardo kopt de bal weg. Nieto speelt de bal door. Flotta is nu in balbezit. Flotta geeft een lange en hoge pass. Kalvos springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bartolomé geeft een hoge lob. López is nu in balbezit. Águila verovert de bal door een tackle van achteren. Águila geeft de bal voor. Romeu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Gallardo passt de bal zonder na te denken. Nieto is nu in balbezit. Romeu verovert de bal door een tackle van achteren. Romeu haalt uit met een fantastische trap. Öövel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Águila passt de bal in één keer door. Gallardo rent richting de bal. Gallardo passt de bal met de wreef. Romeu heeft problemen om de bal te vangen. Romeu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Dicá passt de bal met de wreef. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López geeft de bal voor. Borostyáni bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalvos onderschept slim de pass. Portal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Mrożek probeert de bal met de borst te controleren. Maqueira is nu in balbezit. Romeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Romeu schiet op doel. Öövel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Future-Stars - MurderersByNature 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Future-Stars 55%, MurderersByNature 45%.
Future-Stars - MurderersByNature 2:0

58e minuut.
Krapáč met een sublieme pass. Dicá rent richting de bal. Dicá passt de bal zonder na te denken. López rent richting de bal. López geeft een hoge lob. Portal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Maqueira kopt de bal weg. Romeu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krapáč. Krapáč krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Maqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrożek begaat een overtreding. Maqueira raakt geblesseerd tijdens het duel. Gallardo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Maqueira krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Borostyáni is nu in balbezit. Borostyáni geeft een lange en hoge pass. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo geeft de bal voor. Romeu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
How probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Flotta de bal. Flotta met een sublieme pass. Cuellar is nu in balbezit. Cuellar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Portal met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nieto met de inworp. Flotta rent richting de bal. Flotta geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Maqueira controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Soler komt het veld opgelopen.

78e minuut.
López met een sublieme pass. Kalvos bereikt de bal nog maar net als eerste. Flotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Flotta geeft een lange en hoge pass. Cuellar springt en kopt de bal. Portal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bartolomé heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Future-Stars - MurderersByNature 2:1

80e minuut.
Bartolomé passt de bal in één keer door. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo probeert naar een medespeler te passen. Romeu rent richting de bal. Romeu schiet op doel. Öövel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maqueira rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Maqueira zal de hoekschop nemen. Romeu maakt een snoekduik en kopt de bal. Öövel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Future-Stars - MurderersByNature 3:1

83e minuut.
Panagoulis geeft een hoge lob. Gallardo met een sublieme pass. Romeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Romeu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Future-Stars - MurderersByNature 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Future-Stars 54%, MurderersByNature 46%.
Future-Stars - MurderersByNature 4:1