Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC_Tornado FC express
4-1-2-1-2 Tactiek 523
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 58
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen formidabel


2e minuut.
Gwardys geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hunt met de inworp. Kotleas geeft een lange en hoge pass. Vaccarezza maakt een snoekduik en kopt de bal. Unanua verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Kotleas geeft de bal voor. Valentinov probeert de bal met de borst te controleren. Molkowski probeert naar een medespeler te passen. Vaccarezza is nu in balbezit. Vaccarezza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Tornado - FC express 1:0

14e minuut.
Gwardys zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kochowski is nu in balbezit. Kochowski geeft de bal voor. Spasov heeft problemen om de bal te vangen. Pernambuco rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Hunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochowski onderschept slim de pass. Kochowski geeft een lange en hoge pass. Pernambuco maakt een snoekduik en kopt de bal. Talik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC_Tornado - FC express 1:1

25e minuut.
Valentinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Góra verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Vlieberghe ... Strafschop! Vlieberghe krijgt een gele kaart. Góra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Góra zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Unanua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Daar is Mârzoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe geeft een hoge lob. Pernambuco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernambuco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Tornado - FC express 1:2

30e minuut.
Spasov onderschept slim de pass. Spasov passt de bal met de wreef. Kotleas probeert naar een medespeler te passen. Góra rent richting de bal. Góra draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Gwardys bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunt onderschept slim de pass. Hunt passt de bal met de wreef. Daar is Vaccarezza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaccarezza schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Gwardys bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunt onderschept slim de pass. Hunt geeft een hoge lob. Góra bereikt de bal nog maar net als eerste. Góra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Góra verovert de bal door een tackle van achteren. Góra probeert naar een medespeler te passen. Vaccarezza is nu in balbezit. Vaccarezza draait met de bal, schiet en ... Unanua probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC_Tornado - FC express 2:2

41e minuut.
Kotleas is nu in balbezit. Kotleas passt de bal met de wreef. Kochowski speelt de bal door. Pernambuco rent richting de bal. Pernambuco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Tornado - FC express 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Tornado 56%, FC express 44%.
FC_Tornado - FC express 2:3

52e minuut.
Reyes probeert naar een medespeler te passen. Vaccarezza is nu in balbezit. Gočál legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vaccarezza raakt geblesseerd tijdens het duel. Góra legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Unanua met een harde bal richting middenveld. Kotleas is nu in balbezit. Kotleas passt de bal met de wreef. Vaccarezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaccarezza haalt uit met een fantastische trap. Unanua verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Góra rent richting de bal. Góra schiet op doel. Unanua probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kochowski kopt de bal weg. Daar is Pernambuco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valadares bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernambuco verovert de bal door een tackle van achteren. Pernambuco haalt uit met een fantastische trap. Talik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pernambuco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernambuco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Tornado - FC express 2:4

67e minuut.
Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes geeft een lange en hoge pass. Góra rent richting de bal. Góra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Tornado - FC express 3:4

70e minuut.
Mârzoi heeft problemen om de bal te vangen. Kochowski rent richting de bal. Kochowski probeert naar een medespeler te passen. Pernambuco is nu in balbezit. Pernambuco draait met de bal, schiet en ... Talik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rembrak rent richting de bal. Missał verovert de bal door een tackle van achteren. Missał speelt de bal door. Pernambuco rent richting de bal. Pernambuco draait met de bal, schiet en ... Talik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Góra probeert naar een medespeler te passen. Vlieberghe is nu in balbezit. Spasov maakt een afschuwelijke overtreding. Spasov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Tornado 60%, FC express 40%.
FC_Tornado - FC express 3:4