Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Versalles Los_Pumas
5DEF-2ATT Tactiek 5-1-2-2Q
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.7 gemiddelde waardering 57.4
very good Schieten outstanding
solid Passen excellent
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo speelt de bal door. Alarcón probeert de bal met de borst te controleren. Nomães bereikt de bal nog maar net als eerste. Nomães draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Jędykiwiecz kopt de bal weg. Linares is nu in balbezit. Linares passt de bal zonder na te denken. Nomães bereikt de bal nog maar net als eerste. Nomães schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Nixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Nixon passt de bal zonder na te denken. Nomães bereikt de bal nog maar net als eerste. Nomães draait met de bal, schiet en ... Soto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Versalles - Los_Pumas 0:1

15e minuut.
Kozomara onderschept slim de pass. Nixon met een sublieme pass. Nomães bereikt de bal nog maar net als eerste. Nomães geeft een lange en hoge pass. Linares springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares verovert de bal door een tackle van achteren. Linares geeft een lange en hoge pass. Nomães krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Lage bereikt de bal nog maar net als eerste. Nixon onderschept slim de pass. Nixon speelt de bal door. Nomães is nu in balbezit. Nomães haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Llorente bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorente passt de bal met de wreef. Castro rent richting de bal. Castro haalt uit met een fantastische trap. Prizzon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Versalles - Los_Pumas 1:1

30e minuut.
Llorente probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Castro de bal. Jędykiwiecz begaat een overtreding. Jędykiwiecz krijgt een gele kaart.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Castro stond buitenspel. Kalezić komt het veld opgelopen. Vaiani komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Kalezić geeft een hoge lob. Đuričić kopt de bal weg. Tuhkur probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bartolomé de bal. Bartolomé haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Prizzon trapt de bal weg van het doel. Nixon speelt de bal door. Klungelig pakt Nomães de bal. Nomães schiet op doel. Soto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Castro rent richting de bal. Bartolomé is nu in balbezit. Przymorski begaat een overtreding. Przymorski krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Vaiani rent richting de bal. Tuhkur onderschept slim de pass. Tuhkur passt de bal zonder na te denken. Bartolomé rent richting de bal. Bartolomé draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bartolomé bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartolomé schiet op doel. Prizzon bokst de bal weg.

38e minuut.
Nixon rent richting de bal. Nixon passt de bal zonder na te denken. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Nomães de bal onder controle te krijgen. Nixon geeft de bal voor. De la Rosa controleert de bal met de borst. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Nomães bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nomães is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nixon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nomães krijgt zijn hoofd ertegen. Soto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Versalles - Los_Pumas 1:2

43e minuut.
Vaiani passt de bal met de wreef. Kalezić rent richting de bal. Kalezić geeft de bal voor. Nomães is nu in balbezit. Nomães draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Versalles - Los_Pumas 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Versalles 58%, Los_Pumas 42%.
FC Versalles - Los_Pumas 1:3

57e minuut.
Daar is Vaiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaiani passt de bal in één keer door. Kalezić speelt de bal door. Linares is nu in balbezit. Linares schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Przymorski speelt de bal door. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nomães verovert de bal door een tackle van achteren. Nomães haalt uit met een fantastische trap. Paal! Lage geeft een lange en hoge pass. Kalezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorente maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Llorente moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Llorente schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

77e minuut.
Orama verovert de bal door een tackle van achteren. Orama speelt de bal door. Nomães bereikt de bal nog maar net als eerste. Nomães schiet op doel. Soto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Versalles - Los_Pumas 1:4

78e minuut.
Klungelig pakt Lage de bal. Nixon rent richting de bal. Nixon probeert naar een medespeler te passen. Kalezić heeft problemen om de bal te vangen. Kalezić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Soto speelt de bal door. Kalezić kopt de bal weg. Nomães bereikt de bal nog maar net als eerste. Nomães draait met de bal, schiet en ... Soto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Versalles - Los_Pumas 1:5

85e minuut.
Sanz geeft een lange en hoge pass. Vaiani met een sublieme pass. Kalezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalezić geeft een hoge lob. Nomães maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Versalles 74%, Los_Pumas 26%.
FC Versalles - Los_Pumas 1:5