Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fernandezteam FC Bąrcęløną
What2 Tactiek banda 4-3-3
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
43.1 gemiddelde waardering 51.4
adequate Schieten very good
average Passen good
very good Verdedigen average


4e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Baños stond buitenspel. Cesarotto maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda geeft de bal voor. Hiçyılmaz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Hernández geeft een lange en hoge pass. Daar is Suárez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández geeft een hoge lob. Diago krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso passt de bal in één keer door. Hiçyılmaz is nu in balbezit. Hiçyılmaz schiet op doel. Montoya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - FC Bąrcęløną 1:0

38e minuut.
Hernández passt de bal met de wreef. Guelman heeft problemen om de bal te vangen. Toledo met een sublieme pass. Diago rent richting de bal. Diago schiet op doel. Siimenson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fernandezteam 63%, FC Bąrcęløną 37%.
Fernandezteam - FC Bąrcęløną 1:0

58e minuut.
Cieciura passt de bal zonder na te denken. Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Toledo. Toledo krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Serrano met de inworp. Proenza is nu in balbezit. Proenza passt de bal met de wreef. Diago bereikt de bal nog maar net als eerste. Diago haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Serrano met een sublieme pass. Guelman is nu in balbezit. Proenza is nu in balbezit. Proenza draait met de bal, schiet en ... Siimenson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fernandezteam - FC Bąrcęløną 1:1

86e minuut.
Proenza geeft een hoge lob. Diago bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Ruffo ... Strafschop! Diago is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Proenza neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Proenza is nu in balbezit. Toledo is nu in balbezit. Toledo probeert naar een medespeler te passen. Baños rent richting de bal. Baños draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - FC Bąrcęløną 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fernandezteam 54%, FC Bąrcęløną 46%.
Fernandezteam - FC Bąrcęløną 1:2