Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clash[FC] FC Olivos SS
532-R Tactiek 5-1-1-w-2
48% Balbezit 52%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 4
67.2 gemiddelde waardering 63
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


2e minuut.
Cotea is nu in balbezit. Cotea passt de bal zonder na te denken. Oliva rent richting de bal. Oliva draait met de bal, schiet en ... Morgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Clash[FC] - FC Olivos SS 0:1

4e minuut.
Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero is nu in balbezit. Calero met een sublieme pass. Mora rent richting de bal. Mora schiet op doel. Muciek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Stournaras de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Guevara speelt de bal door. Cotea is nu in balbezit. Boniecki speelt de bal door. Oliva is nu in balbezit. Oliva haalt uit met een fantastische trap. Morgado bokst de bal weg.

22e minuut.
Roca is nu in balbezit. Roca geeft een lange en hoge pass. Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero geeft de bal voor. Mora maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Oliva met een sublieme pass. Daar is Hofstetter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hofstetter speelt de bal door. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Guevara heeft problemen om de bal te vangen. Villalobos is nu in balbezit. Guevara maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Guevara naar de kleedkamers voor een vroege douche.

26e minuut.
Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jurkov de bal. Mora is nu in balbezit. Mora haalt uit met een fantastische trap. Muciek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Calero heeft problemen om de bal te vangen. Stournaras rent richting de bal. Calero onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Clash[FC] - FC Olivos SS 1:1

36e minuut.
Stournaras onderschept slim de pass. Stournaras geeft een lange en hoge pass. Iwanek controleert de bal met de borst. Mora verovert de bal door een tackle van achteren. Mora draait met de bal, schiet en ... Muciek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Calero onderschept slim de pass. Calero probeert naar een medespeler te passen. Villalobos is nu in balbezit. Villalobos geeft de bal voor. Stournaras springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Boniecki kopt de bal weg. Hofstetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofstetter passt de bal zonder na te denken. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clash[FC] 41%, FC Olivos SS 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Clash[FC] - FC Olivos SS 1:1

50e minuut.
Socarrás heeft problemen om de bal te vangen. Calero is nu in balbezit. Socarrás tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Socarrás krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Iwanek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Calero met een snelle inworp. Villalobos geeft een lange en hoge pass. Mora krijgt zijn hoofd ertegen. Muciek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jurkov met een sublieme pass. Villalobos rent richting de bal. Villalobos geeft een lange en hoge pass. Mora maakt een snoekduik en kopt de bal. Muciek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Clash[FC] - FC Olivos SS 2:1

56e minuut.
Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca probeert naar een medespeler te passen. Calero is nu in balbezit. Calero geeft de bal voor. Mora springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Longhi is nu in balbezit. Longhi passt de bal zonder na te denken. Villalobos probeert naar een medespeler te passen. Stournaras is nu in balbezit. Stournaras haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Daar is Hofstetter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hofstetter passt de bal zonder na te denken. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva schiet op doel. Morgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca geeft een lange en hoge pass. Rabatin is nu in balbezit. Oliva verovert de bal door een tackle van achteren. Oliva schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Muciek met een sublieme pass. Klungelig pakt Darcourt de bal. Darcourt geeft een lange en hoge pass. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora haalt uit met een fantastische trap. Muciek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Jurkov probeert naar een medespeler te passen. Noa bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva onderschept slim de pass. Oliva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Clash[FC] - FC Olivos SS 2:2

89e minuut.
Jurkov geeft de bal voor. Inworp. Longhi met een snelle inworp. Villalobos is nu in balbezit. Longhi geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clash[FC] 30%, FC Olivos SS 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Clash[FC] - FC Olivos SS 2:2