Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester_United_FC Odùdùa FC
La mia 12.0 Tactiek 532 Medio
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.3 gemiddelde waardering 60.9
very good Schieten excellent
very good Passen solid
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Carballo rent richting de bal. Carballo haalt uit met een fantastische trap. Montenegro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zaldívar rent richting de bal. Zaldívar geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Zaldívar heeft problemen om de bal te vangen. Cuervo rent richting de bal. Cabezas is nu in balbezit. Cuervo rent richting de bal. Cuervo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Zaldívar passt de bal zonder na te denken. Oravecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Changhong speelt de bal door. Oravecz rent richting de bal. Oravecz geeft een hoge lob. Corga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Piszczyk passt de bal zonder na te denken. Mleczarz met een sublieme pass. Potenza speelt de bal door. Cabezas rent richting de bal. Cabezas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bigliardi is nu in balbezit. Bigliardi geeft een lange en hoge pass. Oravecz kopt de bal weg. Carballo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carballo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cuervo is nu in balbezit. Cabezas rent richting de bal. Cuervo rent richting de bal. Cabezas rent richting de bal. Cabezas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Cacá heeft problemen om de bal te vangen. Díaz onderschept slim de pass. Met opzet legt da Atouguia zijn tegenspeler op de grond. da Atouguia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester_United_FC 43%, Odùdùa FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manchester_United_FC - Odùdùa FC 0:0

51e minuut.
Bigliardi passt de bal in één keer door. Cabezas is nu in balbezit. Hâncu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hâncu krijgt een gele kaart. Cabezas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Potenza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hill probeert de bal met de borst te controleren. Cabezas rent richting de bal. Cabezas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bigliardi probeert de bal aan de voet te houden. Piszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczyk geeft een lange en hoge pass. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Cacá rent richting de bal. Cacá geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Díaz met een snelle inworp. Bigliardi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Oravecz rent richting de bal. Oravecz probeert naar een medespeler te passen. Carballo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carballo haalt uit met een fantastische trap. Corga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester_United_FC - Odùdùa FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester_United_FC 52%, Odùdùa FC 48%.
Manchester_United_FC - Odùdùa FC 1:0