Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zulueta RMA Liverpool Football Club
Wolf1 Tactiek ♔ LFC-523 ♔
53% Balbezit 47%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
41.5 gemiddelde waardering 53.9
goed Schieten zeer goed
matig Passen uitstekend
goed Verdedigen solide


6e minuut.
Ravelo geeft de bal voor. Yengeç is nu in balbezit. Denko onderschept slim de pass. Denko schiet op doel. Olivares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zulueta RMA - Liverpool Football Club 0:1

14e minuut.
Arévalo verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Niero geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alarcón maakt een snoekduik en kopt de bal. Olivares werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Olivares trapt de bal weg. Mujakić rent richting de bal. Mujakić passt de bal in één keer door. Alarcón rent richting de bal. Alarcón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Bugu de bal. Denko is nu in balbezit. Denko geeft een lange en hoge pass. Arévalo maakt een snoekduik en kopt de bal. Yengeç heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
de la Cruz probeert naar een medespeler te passen. Niero heeft problemen om de bal te vangen. Niero met een sublieme pass. Alarcón is nu in balbezit. Alarcón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zulueta RMA - Liverpool Football Club 0:2

28e minuut.
Basman speelt de bal door. Gaňo rent richting de bal. Arévalo onderschept slim de pass. Arévalo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zulueta RMA - Liverpool Football Club 0:3

29e minuut.
Denko speelt de bal door. Arévalo is nu in balbezit. Niero is nu in balbezit. Niero geeft de bal voor. Alarcón maakt een snoekduik en kopt de bal. Olivares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Mujakić geeft een hoge lob. Yengeç rent richting de bal. Alarcón verovert de bal door een tackle van achteren. Alarcón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zulueta RMA - Liverpool Football Club 0:4

37e minuut.
Mujakić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niero is nu in balbezit. Niero geeft de bal voor. Klungelig pakt Arévalo de bal. Arévalo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Olivares trapt de bal weg. Niero kopt de bal weg. Klungelig pakt Gaňo de bal. Arévalo is nu in balbezit. Arévalo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Mujakić geeft een hoge lob. Yengeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Yengeç passt de bal in één keer door. Alarcón rent richting de bal. Alarcón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zulueta RMA 75%, Liverpool Football Club 25%.
Zulueta RMA - Liverpool Football Club 0:4

48e minuut.
Niero bereikt de bal nog maar net als eerste. Niero passt de bal in één keer door. Arévalo rent richting de bal. Alarcón rent richting de bal. Alarcón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Olivares speelt de bal door. Inworp. Arévalo met een snelle inworp. Niero geeft de bal voor. Denko springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Mujakić met een snelle inworp. Niero bereikt de bal nog maar net als eerste. Niero passt de bal zonder na te denken. Mujakić geeft de bal voor. Alarcón springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Denko kopt de bal weg. Klungelig pakt Gaňo de bal. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo schiet op doel. Olivares werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Niero rent richting de bal. Niero geeft de bal voor. Bugu heeft problemen om de bal te vangen. Denko rent richting de bal. Denko geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Denko rent richting de bal. Bugu onderschept slim de pass. Bugu speelt de bal door. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Klungelig pakt Gaňo de bal. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Arévalo de bal. Arévalo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zulueta RMA - Liverpool Football Club 0:5

76e minuut.
Basman probeert de bal met de borst te controleren. Mujakić is nu in balbezit. Mujakić passt de bal in één keer door. Denko bereikt de bal nog maar net als eerste. Denko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Arévalo heeft problemen om de bal te vangen. Gaňo probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Niero met de inworp. Mujakić geeft een lange en hoge pass. Olivares bokst de bal weg.

84e minuut.
Pelczarski kopt de bal weg. Ciborowski rent richting de bal. Ciborowski probeert naar een medespeler te passen. Byśkiniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Byśkiniewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zulueta RMA 61%, Liverpool Football Club 39%.
Zulueta RMA - Liverpool Football Club 0:5