Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UCI All Stars FC Clash[FC]
3-2-1-2-2 Tactiek 532-R
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
61.3 gemiddelde waardering 65.5
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Robles geeft een lange en hoge pass. Noa geeft de bal voor. Longhi geeft een lange en hoge pass. Mora krijgt zijn hoofd ertegen. Piscedda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UCI All Stars FC - Clash[FC] 0:1

8e minuut.
Villalobos met een sublieme pass. Mora is nu in balbezit. Stournaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Stournaras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Calderón geeft een hoge lob. Noa kopt de bal weg. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante schiet op doel. Morgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UCI All Stars FC - Clash[FC] 1:1

20e minuut.
Longhi passt de bal zonder na te denken. Calero speelt de bal door. Daar is Villalobos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalobos geeft de bal voor. Mora krijgt zijn hoofd ertegen. Piscedda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Bartyla is nu in balbezit. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt geeft de bal voor. Stournaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Stournaras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Garcé geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calero met een snelle inworp. Villalobos geeft een hoge lob. Mora krijgt zijn hoofd ertegen. Piscedda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Bartyla rent richting de bal. Bartyla speelt de bal door. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante haalt uit met een fantastische trap. Morgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UCI All Stars FC - Clash[FC] 2:1

45e minuut.
Luciak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roca speelt de bal door. Garcé is nu in balbezit. Mora onderschept slim de pass. Mora haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UCI All Stars FC 64%, Clash[FC] 36%.
UCI All Stars FC - Clash[FC] 2:1

47e minuut.
Roca verovert de bal door een tackle van achteren. Roca geeft de bal voor. Villalobos kopt de bal weg. Garcé is nu in balbezit. Mora verovert de bal door een tackle van achteren. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mora rent richting de bal. Mora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UCI All Stars FC - Clash[FC] 2:2

49e minuut.
Stankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanov onderschept slim de pass. Milanov geeft een lange en hoge pass. Infante springt en kopt de bal. Morgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Mora is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aguilera. Mora raakt geblesseerd tijdens het duel. Calero zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stournaras is nu in balbezit. Stournaras draait met de bal, schiet en ... Piscedda bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
UCI All Stars FC - Clash[FC] 2:3

58e minuut.
Calero is nu in balbezit. Calero passt de bal in één keer door. Villalobos heeft problemen om de bal te vangen. Villalobos geeft een lange en hoge pass. Stournaras krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Darcourt kopt de bal weg. Calero is nu in balbezit. Calero passt de bal in één keer door. Mora rent richting de bal. Mora draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Bartyla geeft een lange en hoge pass. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón passt de bal zonder na te denken. Simón rent richting de bal. Simón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Villalobos rent richting de bal. Villalobos speelt de bal door. Mora is nu in balbezit. Mora draait met de bal, schiet en ... Piscedda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
UCI All Stars FC - Clash[FC] 2:4

82e minuut.
Villalobos geeft een lange en hoge pass. Garcé controleert de bal met de borst. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora schiet op doel. Piscedda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Calero probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Villalobos de bal. Villalobos probeert naar een medespeler te passen. Mora is nu in balbezit. Mora haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Calero met een sublieme pass. Villalobos heeft problemen om de bal te vangen. Villalobos geeft een lange en hoge pass. Mora springt en kopt de bal. Robles onderschept slim de pass. Paal! Stournaras rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stournaras is nu in balbezit. Stournaras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UCI All Stars FC - Clash[FC] 2:5

89e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Piscedda niet meer kan verder spelen. Laeremans komt het veld opgelopen. Infante probeert naar een medespeler te passen. Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora maakt een afschuwelijke overtreding. Mora krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UCI All Stars FC 71%, Clash[FC] 29%.
UCI All Stars FC - Clash[FC] 2:5