Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odùdùa FC aNTi_]FuLL[
532 Medio Tactiek 6
42% Balbezit 58%
47% Spel op eigen helft 53%
2 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
56.2 gemiddelde waardering 60.8
solide Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


17e minuut.
Talbot met een sublieme pass. Lindomar is nu in balbezit. Lindomar schiet op doel. Pištořík probeert de bal aan de voet te houden. Corga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Odùdùa FC - aNTi_]FuLL[ 0:1

20e minuut.
Razis passt de bal zonder na te denken. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot geeft de bal voor. Pištořík springt en kopt de bal. Corga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Odùdùa FC - aNTi_]FuLL[ 0:2

22e minuut.
Cabezas rent richting de bal. Lintilä onderschept slim de pass. Lintilä geeft een lange en hoge pass. Pištořík rent richting de bal. Pištořík draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Pištořík bereikt de bal nog maar net als eerste. Pištořík passt de bal in één keer door. Talbot is nu in balbezit. Talbot geeft een lange en hoge pass. Lindomar maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Talbot is nu in balbezit. Talbot passt de bal met de wreef. Pištořík rent richting de bal. Pištořík schiet op doel. Corga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odùdùa FC - aNTi_]FuLL[ 0:3

40e minuut.
Talbot rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Razis met de inworp. Talbot geeft een hoge lob. Pištořík maakt een snoekduik en kopt de bal. Corga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot passt de bal in één keer door. Razis speelt de bal door. Pištořík bereikt de bal nog maar net als eerste. Pištořík draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odùdùa FC 52%, aNTi_]FuLL[ 48%.
Odùdùa FC - aNTi_]FuLL[ 0:3

51e minuut.
Talbot is nu in balbezit. Talbot heeft problemen om de bal te vangen. Talbot met een sublieme pass. Pištořík bereikt de bal nog maar net als eerste. Pištořík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Alvariños rent richting de bal. Piszczyk onderschept slim de pass. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo schiet op doel. Adólfsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odùdùa FC - aNTi_]FuLL[ 1:3

65e minuut.
Klungelig pakt Curcija de bal. Curcija geeft een lange en hoge pass. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot geeft een lange en hoge pass. Lindomar springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. Alvarado komt het veld opgelopen. González komt het veld opgelopen. Maldonado komt het veld opgelopen. Wolanik komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Notenboom met de inworp. Alvarado met een sublieme pass. Notenboom is nu in balbezit. Notenboom geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Notenboom probeert naar een medespeler te passen. Lindomar probeert de bal aan de voet te houden. Razis bereikt de bal nog maar net als eerste. Razis geeft de bal voor. Wolanik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Lintilä heeft problemen om de bal te vangen. Maldonado rent richting de bal. Lintilä tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lintilä krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Razis is nu in balbezit. Razis geeft een lange en hoge pass. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot geeft de bal voor. Lindomar krijgt zijn hoofd ertegen. Wolanik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pištořík is nu in balbezit. Pištořík schiet op doel. Paal!

85e minuut.
Wolanik speelt de bal door. Curcija kopt de bal weg. Pištořík rent richting de bal. Pištořík haalt uit met een fantastische trap. Wolanik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odùdùa FC - aNTi_]FuLL[ 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odùdùa FC 42%, aNTi_]FuLL[ 58%.
Odùdùa FC - aNTi_]FuLL[ 1:4