Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester_United_FC Submarino-Amarrillo
La mia 12.0 Tactiek 1ext
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.8 gemiddelde waardering 54.8
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Hâncu passt de bal met de wreef. Oravecz kan de bal niet met de borst controleren. Oravecz passt de bal zonder na te denken. Carballo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carballo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester_United_FC - Submarino-Amarrillo 1:0

7e minuut.
Conde probeert de bal met de borst te controleren. Conde geeft een hoge lob. Ortega controleert de bal met de borst. Göksel is nu in balbezit. Göksel geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
García Becerra trapt de bal weg. Oravecz geeft de bal voor. Carballo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carballo haalt uit met een fantastische trap. Marongiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Trejo speelt de bal door. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde speelt de bal door. Klungelig pakt Voinescu de bal. Voinescu draait met de bal, schiet en ... García Becerra bokst de bal weg.

13e minuut.
Conde rent richting de bal. Conde passt de bal zonder na te denken. Voinescu rent richting de bal. Voinescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Manchester_United_FC - Submarino-Amarrillo 1:1

14e minuut.
Perdigón kopt de bal weg. Bigliardi kan de bal niet met de borst controleren. Speriatu geeft een lange en hoge pass. Göksel bereikt de bal nog maar net als eerste. Göksel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Oravecz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Díaz de bal. Luiz rent richting de bal. Díaz onderschept slim de pass. Díaz schiet op doel. Marongiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Zaldívar speelt de bal door. Díaz is nu in balbezit. Jelonek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jelonek krijgt een gele kaart. Díaz raakt geblesseerd tijdens het duel. Carballo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Marongiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carballo rent richting de bal. Carballo draait met de bal, schiet en ... Marongiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester_United_FC - Submarino-Amarrillo 2:1

27e minuut.
Daar is Zaldívar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Speriatu geeft een hoge lob. Voinescu rent richting de bal. Voinescu haalt uit met een fantastische trap. García Becerra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Manchester_United_FC - Submarino-Amarrillo 2:2

29e minuut.
Daar is Carballo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carballo passt de bal met de wreef. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Conde passt de bal met de wreef. Jelonek is nu in balbezit. Jelonek probeert naar een medespeler te passen. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Klungelig pakt Bigliardi de bal. Salgado probeert naar een medespeler te passen. Perdigón is nu in balbezit. Göksel onderschept slim de pass. Göksel schiet op doel. García Becerra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester_United_FC 50%, Submarino-Amarrillo 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manchester_United_FC - Submarino-Amarrillo 2:2

46e minuut.
Cristóbal komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Jelonek speelt de bal door. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde met een sublieme pass. Voinescu geeft een lange en hoge pass. Göksel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester_United_FC - Submarino-Amarrillo 2:3

50e minuut.
Cristóbal geeft de bal voor. Conde kopt de bal weg. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinescu draait met de bal, schiet en ... Tejeda probeert de bal aan de voet te houden. García Becerra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Klungelig pakt Salgado de bal. Oravecz is nu in balbezit. Oravecz passt de bal in één keer door. Carballo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carballo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Hâncu met een sublieme pass. Carballo rent richting de bal. Carballo geeft de bal voor. Oravecz rent richting de bal. Oravecz draait met de bal, schiet en ... Marongiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Inworp. Cooper komt het veld opgelopen. Revé komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Daar is Speriatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Speriatu passt de bal met de wreef. Göksel rent richting de bal. Göksel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Perdigón de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Revé kopt de bal weg. Cristóbal probeert naar een medespeler te passen. Oravecz rent richting de bal. Oravecz geeft een lange en hoge pass. da Silva Martins kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Tejeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde onderschept slim de pass. Conde speelt de bal door. Cooper is nu in balbezit. Cooper haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester_United_FC 38%, Submarino-Amarrillo 62%.
Manchester_United_FC - Submarino-Amarrillo 2:3