Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bayern Munich Liverpool Football Club
The Best Tactiek ♔ LFC-523 ♔
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 12
41.1 gemiddelde waardering 61
matig Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alcántara. Alcántara krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Membribes rent richting de bal. Golik verovert de bal door een tackle van achteren. Golik geeft een hoge lob. Arévalo rent richting de bal. Arévalo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Niero geeft de bal voor. Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde rent richting de bal. Alcántara verovert de bal door een tackle van achteren. Alcántara haalt uit met een fantastische trap. Paal! Vélez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Niero rent richting de bal. Niero geeft een hoge lob. Denko bereikt de bal nog maar net als eerste. Denko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Munich - Liverpool Football Club 0:1

30e minuut.
Mujakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mujakić passt de bal zonder na te denken. Denko is nu in balbezit. Denko schiet op doel. Vélez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Munich - Liverpool Football Club 0:2

37e minuut.
Valverde is nu in balbezit. Mujakić onderschept slim de pass. Mujakić geeft een hoge lob. Alcántara is nu in balbezit. Alcántara haalt uit met een fantastische trap. Vélez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Munich 59%, Liverpool Football Club 41%.
FC Bayern Munich - Liverpool Football Club 0:2

53e minuut.
Golik met de inworp. Niero bereikt de bal nog maar net als eerste. Niero geeft een hoge lob. Denko springt en kopt de bal. Vélez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Munich - Liverpool Football Club 0:3

57e minuut.
Tascón onderschept slim de pass. Denko rent richting de bal. Denko passt de bal in één keer door. Alcántara heeft problemen om de bal te vangen. Alcántara haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Niero passt de bal zonder na te denken. Arévalo is nu in balbezit. Alcántara rent richting de bal. Alcántara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Munich - Liverpool Football Club 0:4

65e minuut.
Dupotey is nu in balbezit. Alcántara onderschept slim de pass. Arévalo is nu in balbezit. Arévalo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Valverde is nu in balbezit. Mujakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mujakić geeft de bal voor. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo haalt uit met een fantastische trap. Vélez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Munich - Liverpool Football Club 0:5

82e minuut.
Maire is nu in balbezit. Ravelo onderschept slim de pass. Ravelo geeft een hoge lob. Arévalo rent richting de bal. Arévalo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arévalo geeft de bal voor. Vélez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Niero probeert naar een medespeler te passen. Mujakić is nu in balbezit. Mujakić probeert naar een medespeler te passen. Alcántara rent richting de bal. Alcántara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arévalo is nu in balbezit. Arévalo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Munich - Liverpool Football Club 0:6

87e minuut.
Niero geeft de bal voor. Klungelig pakt Dupotey de bal. Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara schiet op doel. Vélez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Munich - Liverpool Football Club 0:7

89e minuut.
Membribes heeft problemen om de bal te vangen. Niero rent richting de bal. Niero geeft een lange en hoge pass. Alcántara rent richting de bal. Alcántara schiet op doel. Vélez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Bell de bal. Alcántara verovert de bal door een tackle van achteren. Alcántara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Munich - Liverpool Football Club 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Munich 70%, Liverpool Football Club 30%.
FC Bayern Munich - Liverpool Football Club 0:8