Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leopardos FC Zulueta RMA
Doble Tactiek Wolf1
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 43.3
zeer goed Schieten goed
uitstekend Passen redelijk
solide Verdedigen solide


5e minuut.
Santiesteban probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Santos de bal. Genkov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Genkov krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Pelczarski met de inworp. Ciborowski speelt de bal door. Pelczarski met een sublieme pass. Năstăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Bede met de inworp. Wilhelmsen rent richting de bal. Wilhelmsen geeft een lange en hoge pass. Okrzesik maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Bugu de bal. Olivares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Santiesteban is nu in balbezit. Byśkiniewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Santiesteban raakt geblesseerd tijdens het duel. Hasu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik schiet op doel. Olivares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopardos FC - Zulueta RMA 1:0

22e minuut.
Santiesteban geeft een lange en hoge pass. Bede probeert de bal met de borst te controleren. Bede speelt de bal door. Santos is nu in balbezit. Santos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Santiesteban passt de bal met de wreef. Gaňo onderschept slim de pass. Bede is nu in balbezit. Bede geeft de bal voor. Okrzesik maakt een snoekduik en kopt de bal. Olivares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yengeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

32e minuut.
Bede bereikt de bal nog maar net als eerste. Bede passt de bal met de wreef. Santos rent richting de bal. Santos schiet op doel. Olivares probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopardos FC - Zulueta RMA 2:0

44e minuut.
Landry probeert naar een medespeler te passen. Santiesteban is nu in balbezit. Santiesteban passt de bal zonder na te denken. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leopardos FC 38%, Zulueta RMA 62%.
Leopardos FC - Zulueta RMA 2:0

46e minuut.
Palesa komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Harasimczuk geeft de bal voor. Okrzesik kopt de bal weg. Santos rent richting de bal. Santos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bede bereikt de bal nog maar net als eerste. Bede geeft een hoge lob. Daar is Yengeç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Santos rent richting de bal. Santos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopardos FC - Zulueta RMA 3:0

63e minuut.
Yengeç kopt de bal weg. Wilhelmsen probeert naar een medespeler te passen. Bede is nu in balbezit. Bede geeft een hoge lob. Okrzesik springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Şüküroğlu rent richting de bal. Şüküroğlu geeft een lange en hoge pass. Santos kopt de bal weg. Okrzesik is nu in balbezit. Okrzesik schiet op doel. Olivares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Bede met een sublieme pass. Daar is Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik haalt uit met een fantastische trap. Olivares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopardos FC - Zulueta RMA 4:0

76e minuut.
Wilhelmsen is nu in balbezit. Wilhelmsen passt de bal in één keer door. Bede is nu in balbezit. Bede geeft een hoge lob. Santos springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopardos FC - Zulueta RMA 5:0

88e minuut.
Bede is nu in balbezit. Bede passt de bal met de wreef. Okrzesik rent richting de bal. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leopardos FC 36%, Zulueta RMA 64%.
Leopardos FC - Zulueta RMA 5:0