Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Olivos SS UCI All Stars FC
5-1-1-w-2 Tactiek 3-2-1-2-2
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
22 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
60.9 gemiddelde waardering 64.1
excellent Schieten outstanding
excellent Passen very good
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Arencibia passt de bal met de wreef. Hofstetter is nu in balbezit. Klungelig pakt Hofstetter de bal. Hofstetter geeft een hoge lob. Oliva springt en kopt de bal. Laeremans bokst de bal weg.

10e minuut.
Luciak probeert naar een medespeler te passen. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón passt de bal in één keer door. Simón is nu in balbezit. Simón schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Muciek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Boniecki kopt de bal weg. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcé bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva onderschept slim de pass. Oliva haalt uit met een fantastische trap. Laeremans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olivos SS - UCI All Stars FC 1:0

13e minuut.
Oliva rent richting de bal. Infante onderschept slim de pass. Infante probeert naar een medespeler te passen. Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón draait met de bal, schiet en ... Paal! Muciek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotea onderschept slim de pass. Simón verovert de bal door een tackle van achteren. Simón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Olivos SS - UCI All Stars FC 1:1

22e minuut.
Bartyla rent richting de bal. Cotea begaat een overtreding. Bartyla raakt geblesseerd tijdens het duel. Milanov met een snel genomen vrije trap. Infante krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Calero is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Laeremans speelt de bal door. Milanov is nu in balbezit. Milanov probeert naar een medespeler te passen. Infante rent richting de bal. Infante draait met de bal, schiet en ... Muciek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Guevara kopt de bal weg. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva probeert naar een medespeler te passen. Arencibia rent richting de bal. Arencibia haalt uit met een fantastische trap. Laeremans bokst de bal weg.

27e minuut.
Calero passt de bal zonder na te denken. Boniecki met een sublieme pass. Hofstetter is nu in balbezit. Hofstetter geeft een hoge lob. Oliva maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Socarrás is nu in balbezit. Simón onderschept slim de pass. Simón probeert naar een medespeler te passen. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Calderón is nu in balbezit. Calderón speelt de bal door. Klungelig pakt Infante de bal. Simón rent richting de bal. Simón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Milanov passt de bal met de wreef. Bartyla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartyla passt de bal zonder na te denken. Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Olivos SS 56%, UCI All Stars FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Olivos SS - UCI All Stars FC 1:1

50e minuut.
Boniecki passt de bal met de wreef. Hofstetter rent richting de bal. Hofstetter passt de bal met de wreef. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Milanov probeert naar een medespeler te passen. Cotea geeft de bal voor. Inworp. Bartyla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calderón geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Garcé verovert de bal door een tackle van achteren. Garcé geeft een hoge lob. Jurkov is nu in balbezit. Infante onderschept slim de pass. Infante draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Luciak rent richting de bal. Boniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Boniecki geeft een lange en hoge pass. Arencibia rent richting de bal. Arencibia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olivos SS - UCI All Stars FC 2:1

59e minuut.
Hofstetter geeft een hoge lob. Klungelig pakt Abd-al-Aziz de bal. Arencibia is nu in balbezit. Arencibia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olivos SS - UCI All Stars FC 3:1

62e minuut.
Robles speelt de bal door. Calderón is nu in balbezit. Calderón passt de bal zonder na te denken. Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Boniecki speelt de bal door. Klungelig pakt Hofstetter de bal. Hofstetter geeft een lange en hoge pass. Oliva krijgt zijn hoofd ertegen. Garcé probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Hofstetter met een sublieme pass. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva passt de bal zonder na te denken. Arencibia bereikt de bal nog maar net als eerste. Arencibia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Klungelig pakt Oliva de bal. Oliva passt de bal zonder na te denken. Arencibia rent richting de bal. Arencibia schiet op doel. Laeremans werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olivos SS - UCI All Stars FC 4:1

76e minuut.
Calero verovert de bal door een tackle van achteren. Calero geeft een hoge lob. Hofstetter kopt de bal weg. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olivos SS - UCI All Stars FC 5:1

78e minuut.
Luciak geeft de bal voor. Infante kopt de bal weg. Simón rent richting de bal. Simón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olivos SS - UCI All Stars FC 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Olivos SS 51%, UCI All Stars FC 49%.
FC Olivos SS - UCI All Stars FC 5:2